Kuva Pine Lake Resort, Englanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Pine Lake Resort
Englanti


Myytävänä: Hinta sovelluksessa *
Lomakeskus: Pine Lake Resort
Maa: Englanti
Viikko: 52 kelluva
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Pine Lake Resort Hotelli, Dock Acres, Carnforth, Lancashire, LA6 1JZ, Englanti

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Sink into country bliss kanssa osa-aikaisen Lancashiren Pine Lake Resortissa, Englanti. Järvi-alueen leveän luonnon kauneuden lähellä sijaitseva kaikki on kauniin skandinaavisen tyylin ulkopuolella sijaitseva askel, jotta voit nauttia henkeäsalpaavista näkymistä veden yli. Nauti päivä järvellä viettämällä tuntikausia rauhassa ja rauhassa, tai hyödynnä vesiurheilumahdollisuuksia, kuten vesihiihtoa, melontaa ja purjehdusta. Jos sää muuttuu, pääset uima-altaalle, jossa on kylpylä ja poreallas, jotka pysyvät lämpiminä ja rentoutuneina ilman, että joudut poistumaan lomakohteesta. Kodikkaan majoituksen ja kaiken mitä tarvitset romanttisen illallisen tai perheen illallisen tapaamiseen, voit nauttia iltaisin ravintoloista ja nauttia aterioista omalla kannellasi, jossa jotkut paikalliset (enimmäkseen joutsenet ja ankat!) sinä.

Muistelevat paikalliset päivät ovat osa lomakeskuksen kokemusta, ja sen ihanteellinen toimintapaikka sijaitsee. Suuntaa tie Lake District National Park tai Yorkshire Dales varten unmatchable näkymät, tai Morecambe kiireettömäksi rantaravintoloita. Kanssa osa-aikaisen At Pine Lake Resort, Matkailu ja vapaa-aika Uskovat, että kaikki on mahdollista.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / koko) Matto (kaikki yksiköt) Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä) Astianpesukone (joissakin yksiköissä) Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Vesihiihto Järvi Veneily Kalastus Uima-allas (sisäuima) Kuntosali Sauna Poreallas Leikkikenttä Live-viihde Liikuntarajoitteisille Pesula Snack-baari
Lähellä olevat palvelut
Ranta (12.0 mailia) Golf (3.0 mailia) Ratsastus (2.0 mailia) Medical Facility (1.0 mailia)
Lentokenttä
Manchester - 75.0 mailia / 120.0 km

Tarkista sisään / ulos
LauantaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 888 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.