Kuva Kololi Beach Club, Gambia
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Kololi Beach Club
gambia


Myydään: £ 500 viikossa *
Lomakeskus: Kololi Beach Club
Maa: Gambia
Viikko: 25 - 26
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
PMB 241, Serrekunda, 4464897, Gambia

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Onko sinulla vaikeuksia päättää seuraavasta osa-aikaisen ostaa? On monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon. Sijainti, sää, tilat ja monet asiat toimivat yhdessä. Ja entä jos etsit ympärivuotista kohdetta kaiken tämän kanssa? On vaikea löytää mitä etsit. Meillä on kuitenkin vastaus: Kololi Beach Club.

Länsi-Afrikan rannikolla sijaitseva Gambian lomakeskuksen koti on täynnä jännittäviä maisemia ja täydellistä säätä. Alle kuusi tuntia lento Iso-Britanniasta, se on keskipitkän matkan kohde, jossa on eroja. Yli 540-lintulajit asuvat vehreässä elinympäristössä. Voit nauttia eksoottisesta mutta kohtuuhintaisesta ruoasta sydämesi sisältöön. Ja ollessasi samalla leveysasteella kuin Barbadoksella ja Havaijilla voit hyödyntää ympärivuotista auringonpaistetta ilman äärimmäistä säätä.

Lomakeskus itse nauttii rannan tuntumassa, ja sitä ympäröivät trooppiset puutarhat. Huoneistossa on oma parveke, josta on upeat näkymät monimutkaisille. Tämän sijainnin rauhallisuus toivottaa sinut palauttamaan jalat ylös ja rentoudu, kun tiedät, että lähellä on uima-allas, rantabaari ja rantaravintola. Voit myös nauttia viikoittain grillata, hoitokeskus, lähellä golfkenttää ja paljon muuta!

Tämä lomakeskus on paratiisi aivan rannan tuntumassa. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät ajattelevat, että on korkea aika tutustua Kololi Beach Clubiin.


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 1150 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.