Kuva Sunset Bay Club Torviscasissa, Teneriffalla
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Sunset Bay Club Torviscasissa
Tenerife


Myydään: £ 865 *
Resort: Sunset Bay Club Torviscasissa
Maa: Teneriffa
Viikko: 16
Kausi: Korkea
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Calle Navarro numero 1, Costa Adeje, Adeje, Teneriffa, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Kaikki on käden ulottuvilla Torviscasin Sunset Bay Clubissa, joka sijaitsee Playa de las Americasin ulkopuolella Tenerife, Espanja - varsinkin jos aikaosuuden omistuksessa oleva etsiminen on eräitä Kanariansaarten parhaista majoitusvaihtoehdoista. Ei vain pääset kokemaan tilavia huoneistoja ja huippuluokan tiloja, mutta myös hyödyntää suuria parvekkeita, jotta voit nauttia upeista luonnonkauniista näkymistä, jotka löytyvät vain Kanariansaarilta. Valkeat kuutioyksiköt, jotka on kierretty lomakeskuksen ympärillä, muistuttavat rannikkoa Kreikasta, kun rentoudut aurinkotuolilla joko kahdella valtavalla uima-altaalla - lämmitetyllä ja lämmittämättömällä.

Torviscasin Sunset Bay Club sopii kaikenlaisiin pakoihin, olivatpa he sitten perhe, pari, ryhmä tai yksinvierailija - jokaiselle tämän lomakeskukselle on jotain, jossa on perheystävällisiä rantoja ja baareja sekä vilkas Veronicas-yöelämä kymmenen minuutin ajan ' kävellä pois. Matkailu ja vapaa-aika Ovat innoissaan tarjota jälleenmyyntiin osa-aikaisen Ominaisuuksia tällä keinona, tietäen, että jos se on aurinko, meri, hiekka ja uskomattomia paikallisia ravintoloita etsit, et tule pettymään.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Ruokakauppa, Pesula, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas
Lähellä olevat palvelut
Ranta, veneily, kasino, kuntosali, kalastus, golf (3.0 mailia), kampaamo, kuntoklubi, ratsastus, live-viihde, sauna, sukellus, squash, tennis, vesihiihto, poreallas, )
Lentokenttä
Reina Sofia - (11 mailia - 17 km)

Tarkista sisään / ulos
Perjantai, tiistaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 1540 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.