Kuva Leoniki Residence, Kreikka
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Leonikin asuinpaikka
Kreikka


Myydään: £ 7,000 *
Lomakeskus: Leoniki Residence
Maa: Kreikka
Viikko: 17
Kausi: Korkea
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Grand Leoniki Residence, Leoforos Machis Kritis 197, Rethymnon 741 00, Kreeta, Kreikka

Kysy tästä kiinteistöstä






[Hunterin tiedot]






Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Ystävällinen ilmapiiri, ensiluokkainen keittiö ja upeat palvelut: tämä on osa-aikaisen Kanssa Leoniki Residence, joka sijaitsee Rethymnon Bay Kreetalla, Kreikka. Lähellä monia kauniita hiekkarantoja sekä kaksi seesteistä uima-allasta ja allasbaari (sekä lastenallas) tekevät lomasta täynnä rentoutumista ja kodin tyyliä. Huoneistosi toivottaa sinut rauhalliselle alueelle, joka on sisustettu puhtailla, neutraaleilla väreillä nykyaikaisella tavalla ja paljon tilaa, jotta voit kallistaa. Alueella on täynnä upeita maisemia ja pieniä viehättäviä historiallisia kyliä, joten tämä lomakeskus sopii erinomaisesti tutkimusmatkailijoille.

Ota bussi vanhaan kaupunkiin tutustumalla paikallisiin ostospaikkoihin ja viehättäviin kahviloihin mukulakivikaduilla tai mene hieman kauemmas Knossoksen palatsin arkeologiseen loistoon. Uppoudu saaren perinteiseen kansanviljelyyn, kuten kudontaan, kirjontaan ja keramiikkaan.

Lomakeskus on ylpeä palvelusta, ja voit odottaa, että ateriasi tehdään päivittäin, ja tarjolla on valtava valikoima ruokia ja kokkareista omista maista peräisin olevat vihannekset. Voit myös pitää hyvin viihdyttää hotellin perheystävällistä viihdettä kolme yötä viikossa. varten osa-aikaisen Jossa on historiaa, joka ei ole liian "kasvojesi", Matkailu ja vapaa-aika Suosittelee Leonikin asunnon harkitsemista.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Lasten allas, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Handicapped-yksikkö, Live-viihde, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat veneet, Pesula (lähistöllä), Lääketieteelliset laitteet (1.0 mailia), Vesiurheilu (lähistöllä), Surffaus
Lentokenttä
Hania - (37 mailia - 59 km)

Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) torstaina, perjantaina, lauantaina, tiistaina



Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)




Omistajien kuvat (jos käytettävissä)



Tämä ominaisuus on katsottu 192 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.