Kuva Heritage Resorts - Marbesa Club, Espanja
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Heritage Resorts - Marbesa Club
Espanja


Myydään: £ 1,000 viikossa *
Resort: Heritage Resorts - Marbesa Club
Maa: Spain
Viikko: 38 - 39
Kausi: Peak
Koko: 3 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Urbanizacion Marbesa, Carretera de Cadiz Kilometro 192.8, Marbella 29600, Malaga, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Muutaman kilometrin päässä maailmankuulu Marbella, Espanja, Löydät hiljaisen ja rauhallisen osa-aikaisen Marbesa Clubin lomakeskus. Viehättävä ja yksinkertainen, mutta täynnä upeita tiloja ja paikallisia palveluita, tämä lomakeskus tarjoaa täydellisen avioliiton rentoutumista ja jännitystä. Lähellä sijaitsevat rannalla sijaitsevat ravintolat, baarit ja kasinot, jotka tarjoavat sinulle monia vaihtoehtoja, joista haluat viettää iltaisin - vaikka saatat myös huomata, että auringonlasku katsomasta laajasta parvekkeeltasi on enemmän tyyliäsi. Ruokailu tai ulos, on aina vaihtoehtoja, jotka sopivat sinun mieltymyksesi mukaan, ja kaikki huvilat ja huoneistot ovat täysin varustettuja, jos olet joku, joka rakastaa keitinsä keittiössä, kun olet poissa.

Kaikilla jäsenillä on täysi pääsy lomakohteen Playa Real -rantakerhoon, johon kuuluu uima-allas, sauna, kuntosali ja poreallas sekä ruokapaikkoja ja juomia. Tämä osa-aikaisen Lomakeskus tarjoaa laajan valikoiman majoitusvaihtoehtoja tarpeidesi mukaan, huoneistoista pariskunnille ja pienille perheille huviloihin, jotka ovat tarpeeksi suuria perheen ja ystävien kotona. Voit jopa hyödyntää huonepalvelua, jos todella haluat tuntea olonne ylellisyystilanteessa! Riippumatta tarpeista, Matkailu ja vapaa-aika Uskoo, että Marbesa Club voi täyttää ne kaikki.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
-
Lomakeskus
Uima-allas, Spa, Kylpylä Palvelut: Hieronta, Onsite - Uima-allas - Lasten: Kyllä, Autonvuokraus, Pesulapalvelut, Elokuvateatteri
Lähellä olevat palvelut
(Katettu), Pankkiautomaatti (katettu), Yökerho (1.0 mi), Lääketieteellisen teknologian (lähietäisyydet), Pankkiautomaatti
Lentokenttä
Malaga - 45kms

Tarkista sisään / ulos
Perjantai lauantaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 606 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.