Kuva Sheraton Vistana Resort, Florida
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Sheraton Vistana Resort
Florida


Myydään: £ 750 *
Resort: Sheraton Vistana Resort
Maa: Florida
Viikko: 1 kelluva
Kausi: Prime
Koko: 2 Makuuhuone
Lisätiedot: Cascades

Tee tiedustelu
Sheraton Vistana Resort Villas, Orlando, Florida, FL 8800, Yhdysvallat

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Jos etsit paeta paikkaan, jossa monotonia ei ole olemassa ja auringonpaiste on ikuinen, harkitse osa-aikaisen Sheraton Vistana Resortissa Orlando, Florida. Siellä on aina jotain tekemistä tämän lomakeskuksen kanssa, riippumatta siitä, oletko paikan päällä tai harrastellut yhdessä monista lähellä olevista puistoista. Yksi alueen suosituimmista majoituskohteista tarjoaa lomaviivojen ja huoneistoja, jotka sopivat kaikille osapuolille, sekä vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten koripallokenttiä, lämmitettyjä allasta, hierontapalvelua ja poreallas sekä 24-tunnin kuntosali. Kuljetus paikallisiin puistoihin - kuten SeaWorld, Universal Studios ja Walt Disney World - on helppoa riippumatta siitä, aja autoa tai käytät erilaisia ​​linja-autoja.

Kun palaat lomakohteeseen jännittävän päivän jälkeen, syötä päivällinen täysin varustetussa modernissa keittiössä tai tilaa yhdestä monista lähellä olevista ruokapaikoista. Voit jopa syödä paikan päällä Flagler Station Bar and Grill -puhelimessa, joka on amerikkalainen teollisuuslääkäri Henry Flagler, yksi Florida East Coast Railwayin perustajista - epävirallisessa ilmapiirissä. Seuraavalle aikaosuuden investoinnille, Matkailu ja vapaa-aika Ei voinut olla ylpeä esitellä Sheraton Vistana Resort.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lastenallas, liikuntarajoitteiset, pelihuone, ruokakauppa, liikuntarajoitteisille, hissi, leikkipaikka, ravintola, sauna, snackbaari, uima-allas, tennis (saatavissa olevat varusteet), poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (60.0 mailia), Veneily (1.0 mailia), Kalastus (15.0 mailia), Golf (Läheiset), Ratsastus (2.0 mailia), Järvi (Läheiset), Live Entertainment (1.0 mailia) (1.0 mailia), Ostoskeskus (Läheiset), Vesi Hiihto (Läheiset),
Lentokenttä
Orlando International - (18 mailia - 28 km)

Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, sunnuntainaOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 1574 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.