Kuva Royal Tenerife Country Club, Tenerife
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi Näytä omistajien kuvat

Timeshare myydään osoitteessa
Royal Tenerife Country Club
Tenerife


Myydään: £ 500 *
Lomakeskus: Royal Tenerife Country Club
Maa: Teneriffa
Viikko: 07
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Royal Tenerife Country Club, Complejo San Andres,
Andres, Golf l Sur, Complejo San Andres, Andres, Calle San Juan de la Rambla, 38620 Santa Cruz, Teneriffa, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Unohtumaton kokemus odottaa sinua osa-aikaisen Royal Tenerife Country Clubissa aurinkoisella Tenerife, Espanja. Siinä vaiheessa, kun astut keinona, sinut tervehtyy klassisen ylellisyyden tunne, jota harvoin näkee nykyään. Arjen elämän jännitteet yksinkertaisesti tyhjenevät, kun pääset kätkeytymättömään, siirtomaa-tyyppiseen huoneistoon, joka on sisustettu kaikella mitä tarvitset todella rentouttavalle lomalle. Sinua tervehtii hämminä marmorikylpyhuoneet, keittiöt, jotka ovat täynnä mukavuuksia ja tilavia oleskelutiloja, jotka on sisustettu korkeimpaan mukavuuden tasoon.

lomaosakkeen tässä ihanteellisella paikalla sijaitseva lomakeskus tarjoaa paitsi rauhaa ja hiljaisuutta myös mahdollisuuden aktiiviseen lomailuun, jos se on enemmän tyyliäsi. Ei vain se, että se on lähellä Golf del Surin haastavia kursseja, mutta sinulla on mahdollisuus käyttää kuntosalia, tennis- ja squash-kenttiä tai jopa seurata seikkailuasi Los Cristianosin lähistöllä joidenkin valaiden katseluun. Jos haluat mieluummin työskennellä rusketuksen kanssa hyvällä kirjalla, voit hyödyntää aurinkotuoleja omalla terassillasi sekä ulkoilma-aterioita näiden lämpimien ja tuulisten iltojen aikaan. Matkailu ja vapaa-aika esittelee Royal Tenerife Country Club kaiken mitä haluatte ja mitä enemmän.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), poreallas (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Ruokakauppa, Vammaiset, Pesula, Leikkikenttä, Snackbaari, Squash, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(4.0 mailia), sukellusta (9.0 mailia), vesihiihtoa (1.0 mailia), tuulen surffausta (3.0 mailia) ,
Lentokenttä
Reina Sofia - (3 mailia - 4 km)

Tarkista sisään / ulos
PerjantaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Hiljattain kunnostettu huoneisto. Tärkeimmät kylpyhuoneessa on nyt märkähuone ja kylpyamme, super king size-vuode päämakuuhuoneessa, uudet huonekalut huoneistossa ja puutarhassa, ilmainen laajakaistayhteys huoneistossa, taulutelevisio, jossa on laaja valikoima kansainvälisiä ja Yhdistyneen kuningaskunnan kanavia. Sky Sports. Omistajat eivät maksa sähköstä, huoneistossa olevista tallelokeroista tai pysäköintimahdollisuudesta. Olemme viettäneet monia onnellisia vuosia tässä lomakeskuksessa ja enemmän kuin meillä oli rahaa. Vain siksi, että olemme muuttaneet henkilökohtaisia ​​olosuhteita, miksi myymme nyt, miksi olemme hinnoittaneet sitä niin kilpailukykyisesti.


Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 2088 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.