Kuva Pearly Grey Ocean Club, Tenerife
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Pearly Grey Ocean Club
Tenerife


Myydään: £ 1,495 *
Resort: Pearly Grey Ocean Club
Maa: Teneriffa
Viikko: 32
Kausi: Korkea
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Perla Gris, Urbanizacion Callao Salvaje, Adeje, Teneriffa, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Saaren paratiisi odottaa sinua tässä upeassa kauneudessa Tenerife, Espanja: Pearly Grey Ocean Club on osa-aikaisen keinona kuin mikään muu. Lepo ja rentoutuminen ovat ulottuvillasi heti, kun tarkistat herkullisen uima-altaan auringosta terassilla, samalla kun poistut tuntikausilta kuuntelemaan valtameren aaltojen ääniä, joka kaatuu alla olevia kiviä vastaan. Tarjolla on jotain erityistä ja ainutlaatuista jokaiselle asiakkaalle. Lomakeskuksessa on monia erilaisia ​​palveluja ja aktiviteetteja, jotta voit pitää sinut miehitetyksi fantastisesta paikasta lähellä vilkasta Teneriffa-kaupunkia - vaikka tarpeeksi kaukana siitä, että rauhan ja hiljaisuuden ystävät eivät häiritse - kuntokeskus ja Jazzy Salon, josta löydät hieronta- ja kauneushoitoja. Ota paikallisbussilla helppo päiväretki Playa de las Americas tai Los Gigantes-täältä löydät kauniit rannat, erinomaiset ostosmahdollisuudet ja fantastinen ruoka.

Jos olet joku, joka odottaa upeaa majoitusta, josta on näkymät merelle, et tule pettymään - merelle päin oleva huone herättää sinut lempeästi joka yö, kun katsot auringonlaskua omalta parvekkeeltasi. Matkailu ja vapaa-aika jotka uskovat osa-aikaisen Pearly Grey Ocean Club on arvokas sijoitus.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Kuntosali, Kampaaja, Kuntoklubi, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (6.0 mailia), Veneily (6.0 mailia), Casino (9.0 mailia), Kalastus (6.0 mailia), Golf (4.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (12.0 mailia) Sukellus (Läheiset), Squash (Läheiset), Tennis (lähietäisyydet), Vesihiihto (6.0 mailia), Tuuli Surffaus (6.0 mailia)
Lentokenttä
Reina Sofia - (17 mailia - 27 km)

Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, maanantaina, tiistainaOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 378 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.