Kuva Hilton Grand Vacation Clubista osoitteessa Craigendarroch, Skotlanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Hilton Grand Vacation Club sijaitsee Craigendarrochissa
Skotlanti


Myydään: £ 2,500 *
Resort: Hilton Grand Lomakeskus Craigendarrochissa
Maa: Skotlanti
Viikko: 14
Kausi: Platinum
Koko: 1 Makuuhuone
Lisätiedot: 4,800-pisteiden arvo

Tee tiedustelu
Hilton Grand Vacations at Craigendarroch Suites, Braemar Rd, Ballater, Aberdeenshire, AB35 5XA, Skotlanti

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Jos viehättävä asetus ja henkeäsalpaavat näkymät ovat mitä etsit, osa-aikaisen Hilton Craigendarroch voi olla täydellinen sinulle. Näkymät Cairngormin kansallispuistoon ja lähellä Ballaterin kylää, Skotlanti, Tämä tyylikäs maalaiskeskus on täydellinen vuorenhuipennus. Lodgeja ja huoneistoja on tyylikkäästi sisustettu ja kalustettu, mukaan lukien kaikki mukavuudet, jotka ovat välttämättömiä rentouttavuuden ja rentoutumisen helpottamiseksi. Paikan päällä on vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten tenniskenttiä, uima-allasta, pelihuone ja tutkimusbaari, jossa voit noutaa kirjan tai kaksi, jotta voit viettää viihtyisässä sviitissäsi ja tuntien ulkopuolella. Mene vaellukseen tai pyöräile ympäri monia luonnollisia polkuja lähellä tai mene metsässä ja metsätaloudessa.

Jos et ajattele ajoissa, pudota Balmoraliin tutustuaksesi - jos kuningatar asuu, saatat jopa saada aallon, kun hän kulkee sinua! Voit myös hiihtää The Lechtissä tai kokeilla kättäsi ratsastuksessa ja mönkijöissä, joista molemmat löytyvät lyhyen ajomatkan päässä. Skotlannin parhaimmista maisemista Hilton Craigendarroch on ihastuttava esittely ylänköihin ja Matkailu ja vapaa-aika Suosittelee erittäin harkitsemaan sitä seuraavalle osa-aikaisen investointeja.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Takka (yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä),
Lomakeskus
(Sisäinen), Puhelin, Tennis, Poreallas, Poreallas, Uima-allas, Sisäuima-allas, Sisäuima-allas, Kuntosali,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (42.0 mailia), Casino (42.0 mailia), Murtomaahiihto (17.0 mailia), Laskettelu (19.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä) , Järvi (8.0 mailia), Lääkäripalvelut (Läheiset), Vesihiihto (10.0 mailia), Tuuli Surfing (10.0 mailia),
Lentokenttä
Aberdeen - (40 mailia - 64 km)

Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Onko 4800-pisteiden arvo


Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 1072 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.