Kuva Kilconquhar Estate & Country Club, Skotlanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Kilconquhar Estate & Country Club
Skotlanti


Myydään: £ 2,000 *
Lomakeskus: Kilconquhar Estate & Country Club
Maa: Skotlanti
Viikko: 36
Kausi: Peak
Koko: 4 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Kilconquhar Estate & Country Club, Kilconquhar Elie Leven, Elie, Nr ST Andrews, Fife, KY9 1EZ, Skotlanti

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Tämä ihastuttava perheen lomakohde löytyy Itä-Neuk of Fife, Skotlanti Joka sijaitsee viehättävässä pikkukaupungissa 130 hehtaareiden upeista vuoristoseuduista. Matkailu ja vapaa-aika Uskovat kiinteistö tarjoaa laajan valikoiman vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten lämmitetty uima-allas, saunat ja kuntosali. Se on myös ratsastuskeskus, joka sisältää ratsastustunteja ja rantalentoja, aromaterapiahoitoja, lastenkerhoa ja nähtävyyksiä Itä-Neukilla. osa-aikaisen Omistajilla pitäisi aina olla paljon tekemistä.

Kilconquharin linna Kilqconquharin kiinteistössä ja Country Clubissa on tarjolla kaksi ravintolaa, jotka ovat myös avoinna vierailijoille. White Cockade, bistro-tyylinen ravintola tarjoaa ateriat 8: 30am - 8: 45pm välillä tarjoamalla aamiais-, lounas- ja illallispalveluja skotlantilaisella teemalla. Valikossa on myös lasten menu ja mannermainen aamiainen tarjolla. Lindsay-huoneissa on perinteinen skotlantilainen sisustus ja se on avoinna ruokailijoille keskiviikkoiltana tarjoamalla kolmen ruokalajin aterian. Yksityisiä varauksia on myös saatavilla.

lomaosakkeen Kilqconquharin kiinteistöt ja Country Club -majoitus sijaitsee kartanon ympärillä, joka ulottuu linnoitushuoneistoista, huviloista ja historiallisista mökistä laivan laidunmailla. Majoitus koostuu kahdesta, kolmesta ja neljästä makuuhuoneesta ja niillä on omat ainutlaatuiset ominaisuudet. Palvelut löytyvät ominaisuuksista voivat vaihdella mökeissä, joissa on oma puutarha ja kylpytynnyrit käytettävissä kolmen makuuhuoneen huviloissa. Kiinteistössä on vakiona varustettu keittiö, vähintään kaksi kylpyhuonetta, oleskelutila ja ruokailutila, kaksi televisiota, DVD-soitin ja ilmainen Wi-Fi.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Elokuvamainonta
Lomakeskus
Uima-allas (lasten): Yes, Pesulapalvelu / Kuntoklubi
Lähellä olevat palvelut
Pankkiautomaatti, Yökerho (23.0 mi), Lääketieteellinen palvelu (1.0 mi)
Lentokenttä
Edinburgh - 43 mailia

Tarkista sisään / ulos
Perjantaina tai lauantainaOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 1136 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.