Kuva Sahara Sunset Club, Espanja
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Sahara Sunset Club
Espanja


Myydään: £ 1,500 viikossa *
Lomakeskus: Sahara Sunset Club
Maa: Spain
Viikko: 33 - 34
Kausi: Peak
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Saharan auringonlasku, Avenida Rocío Jurado, 29630 Benalmádena-Costa, Malaga, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Maisemapuutarhat, kosmopoliittinen tyyli ja auringonpaistetta odottavat sinua osa-aikaisen Lomakeskus Sahara Sunset Club Costa del Solissa, Espanja - joka on aina ollut kesälomakohde lomailijoille. Astu ilmastoituun, viihtyisäyn, mutta tilavaan huoneeseesi ja löydä itsesi perinteisen arkkitehtuurin ympäröimänä, jossa on moderni sisustuselementti sekä oma parveke tai terassi ja mukavat kalusteet. Voit jopa pyytää päivittäistavarakaupan, joka tervehti sinut saapumisen yhteydessä, joka sisältää kaiken mitä tarvitset lomasi alkamiseen. Positiivisen, tarkkaavaisen henkilökunnan jäsenet ovat aina valmiina auttamaan sinua parantamaan heidän mahdollisuuksiaan, ja lomakeskus on täysin avoinna niille, joilla on lisäetuja.

Lähistöllä Malaga ja Andalucia tarjoavat vastakkaisia ​​kokemuksia "uusista" ja "vanhoista" Espanja Vastaavasti, ja paikallinen venesatama tarjoaa hyvän päivän. Casbah Cafe tarjoaa aamuisin aamiaisen menun, iltapäivän välipaloja ja ensimmäisen luokan illallinen illallisen, jossa on iltaviihdettä, joka soveltuu koko perheelle. Löydät myös laajan valikoiman rentoutumismahdollisuuksia, kuten sisä- ja ulkouima-altaat, kuntosali, sauna ja poreallas. Voit jopa hemmotella itseäsi hieronnalla! Matkailu ja vapaa-aika On ilo tarjota osa-aikaisen Sahara Sunset Clubin jälleenmyyntiin ja on helppo nähdä, miksi.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, täysi) Ilmastointi (kaikki yksiköt) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), Squash, Harjoitus, Laitteita, Kuntoklubi, Sauna, Poreallas, Pelihuone, Leikkikenttä, Live-viihde, Esteettömyys, Autovuokraamo, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Ravintola, Snackbaari
Lähellä olevat palvelut
(2.0 mailia), Järvi (50.0 mailia), Veneily (Läheiset), Kalastus (lähistöllä), Laskettelu (81.0 mailia), Hiihtokoulu (81.0 mailia), Golf (1.0 mailia ), Tennis (1.0 mailia), Ratsastus (7.0 mailia), Casino (1.0 mailia), Kampaamo (lähistöllä)
Lentokenttä
Malaga - 8.0 mailia / 12.0 km

Tarkista sisään / ulos
LauantaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Olemme surullisia myymästä taattua 2-viikkoa, erinomaista aikaa, aika-aikaosuutta Diamond Resortin Sahara Sunsetissä. Perheemme asuu Skotlannissa ja koululomien takia emme voi enää ottaa lomaamme elokuussa. Meidän huoneisto on kaksi makuuhuonetta ja mukavasti nukkuu 6 aikuisille. Se sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä rantaa, puistoa, dophin-akvaarioa ja lyhyen taksimatkan päässä ensiluokkaisista golfkentistä. Sahara Sunsetissa on upeat sisäiset tilat, joissa on useita uima-altaita, runsaasti vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja ensiluokkainen ravintola ja baari.
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 308 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.