Kuva Loch Rannoch Highland Club, Skotlanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Loch Rannoch Highland Club
Skotlanti


Myydään: £ 500 *
Lomakeskus: Loch Rannoch Highland Club
Maa: Skotlanti
Viikko: 24
Kausi: Korkea
Koko: 3 Makuuhuone
Lisätiedot: 2-autojen saunalla ja parkkipaikalla.

Tee tiedustelu
Avenue, Kinloch Rannoch, Perthshire, PH16 5PR, Skotlanti

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Loch Rannoch Highland Club sijaitsee luonnonkauniissa Perthissä ja Kinrossissa kauniin, kaukaisen osa-aikaisen Vaihtoehto, joka lupaa enemmän kuin tavallinen. Maaseudun Perthshiressä sijaitseva lomakeskus sijaitsee aivan lochshore-alueella, ja lomailijoille maistuu ylellisyyttä ja kykyä irrottaa hektisestä päivittäisestä elämästä. Maisema on pois tästä maailmasta; Tämä ilmestyy kerta toisensa jälkeen ja Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat täysin viiden tähden näkemyksiä. Tiedämme matkailijoista, jotka palaavat vuosittain, viettävät viikkoja liottamalla nähtävyyksiin ja varastetaan muistoja tulevana vuotena.

Skotlannissa tunnetaan ystävällisistä asukkaistaan, jotka sisältävät punaisia ​​hirvieläimiä, saukkoja ja sinettejä sekä tulisia kaloja Jamie Fraser -hahmoja. Kahvin ottaminen konservatorioon tarkoittaa sitä, että näet nämä loistavat olennot sisätilojen lämpöä ja mukavuutta vastaan, joka ulottuu veden yli. Vaikka naapurit voivat parvessa Malagaan tai Algarveen, levätä helposti sen tietämyksen mukaan, että olet valinnut Loch Rannoch Highland Clubin, olet äärimmäisen rauhallinen loma kaukana vilkasta kaksikymppisen vuosisadan elämäämme hälinästä.


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Kaikki huoneistot on hiljattain remontoitu erittäin korkeatasoisiin jaH.L.9 näyttää suoraan Loch Schiehallionille ja muille vuorille. Päämakuuhuoneessa on oma kylpyhuone ja ranskalaiset ikkunat, jotka avautuvat pieni patio ja aidattu alue. Lisäksi on kaksi makuuhuonetta ja täysin varustettu kylpyhuone ja sauna.

Avoin oleskelutila on sisäänkäynnin tasolla hyvin varustettu keittiö, ruokailutila ja mukava oleskelualue, joka johtaa aurinko huone / viherhuone, josta on näkymä Loch ja vuoret (kauniit näkymät). Tällä tasolla on pieni pieni kylpyhuone ja portaat alas makuuhuoneisiin.

Highland Lodge 9illa on kaksi pysäköintipaikkaa etuovelta, joten se sopii suurille perheille tai jakaa ystävien kanssa. Koko alue on luonnonkaunis ja siellä on paljon tekemistä ja näkemistä. Viikko 24 on erityisen miellyttävä vuoden mittainen vierailu.
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 390 kertaa

* Myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaissumma tai ilmoitettujen pisteiden määrä ja kattaa omistusoikeuden keston. Huomaa, hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.