Kuva Heritage Resorts - Matchroom Country Club, Espanja
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Heritage Resorts - Matchroom Country Club
Espanja


Myydään: £ 500 *
Lomakeskus: Heritage Resorts - Matchroom Country Club
Maa: Spain
Viikko: 1 kelluva
Kausi: Normaali Punainen
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Heritage Resorts Matchroomissa, Urbanizacion Mijas Golf, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä
Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Muodostuu osa Heritage ResortsAinutlaatuinen valikoima ylellisiä loma- ja vapaa-ajan kohteita, Matchroom Country Club sijaitsee Fuengirolan lähellä, Espanja, Vain neljä kilometrin päässä rannalta ja 30 minuutin ajomatkan päässä Marbellasta. Matkailu ja vapaa-aika Tietävät, että tämä on aina suosittu sijainti Costa Del Solissa, joka tunnetaan hyvästä liikenteestä hyvien liikenneyhteyksien kautta tie-, rautatie- ja bussilla. Kaupunki tarjoaa vierailleen erilaisia ​​?? aktiviteetteja ovat viisi mailia hiekkarantoja, tapas-baareja, ravintoloita ja erilaisia ​​golfkenttiä innokas golfaaja.

Ne, jotka harkitsevat osa-aikaisen Matchroom Country Clubissa on ilo tietää, että lomakeskuksessa on klubitaloilmapiiri, joka tarjoaa viihdettä baarissa ja ravintolassa joka viikko. Lomakeskuksessa on kaksi lämmitettyä uima-allasta tarjoten subtrooppisen puutarhan keskellä omalla golfkentälläan. Muita palveluja ovat kuntosali, poreallas ja täysikokoinen snooker-pöytä.

Jokainen, joka haluaa ostaa osa-aikaisen Matchroom Country Clubissa on tarjolla monipuolisia studio-, yhden-, kahden- ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja, jotka on sisustettu tyylikkäästi, ja niissä on laaja valikoima mukavuuksia, kuten satelliitti-tv. Jokaisessa yksikössä on myös moderni keittiö, jossa on oma astianpesukone.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi) Astianpesukone (joissakin yksiköissä) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Puhelin (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täydellinen), astianpesukone (joissakin yksiköissä), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lähellä olevat palvelut
Ranta (4.0 mailia), vesihiihto (4.0 mailia), purjelautailu (4.0 mailia), veneily (4.0 mailia), kalastus (4.0 mailia), golf (lähellä), ratsastus (lähellä), kasino (7.0 mailia) Mailia), Medical Facility (2.0 mailia)
Lentokenttä
Malaga - 17.0miles / 27.0km

Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 548 kertaa

* Myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaissumma tai ilmoitettujen pisteiden määrä ja kattaa omistusoikeuden keston. Huomaa, hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.