Kuva Sheraton Vistana Villages, Florida
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään klo
Sheraton Vistana Kylät
Florida


Myyty: Hinta hakemuksesta *
Resort: Sheraton Vistana Kylät
Maa: Florida
Viikko: 2 kelluva
Kausi: Prime
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
12401 International Drive, Orlando, Florida, FL 32821, Yhdysvallat

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Sheraton Vistana Villages Orlando, Florida: vaikuttava osa-aikaisen Keinona eteläpäässä International Driven, josta löydät tunnelman rauhallisuudesta ja rauhasta. Tämä lomakeskus sopii erinomaisesti lomailijoille, jotka haluavat olla lähellä maailman rakastetuimpia huvipuistoja ja nähtävyyksiä, mutta nauttivat myös siitä, että he voivat päästä päivän päätteeksi rauhallisen keidasviettoon.

Voit valita yhden tai kahden makuuhuoneen huoneistasi, jossa voit viettää puolueen kotona poissa koto-tyylistä ympäristöä, jossa on vertaansa vailla olevaa palvelutarjontaa ja laaja valikoima mukavuuksia, jotka tekevät vierailustasi kaiken mahdollisen. olla. Täysin varustetussa keittiössä voit säästää ruoanvalmistuksessa aterioita asunnossasi, joka tarjoaa erilliset oleskelu- ja ruokailualueet ja nauttia niistä omalla parvekkeellasi, samalla kun nautit upeista näkymistä.

Neljä uima-allasta odottavat sinut päivinä, jolloin pysyt paikan päällä, mukaan lukien lasten "splash pad" pääaltaalla ja merirosvolaiva-allas vesiliukumäillä. Muita tiloja ovat tenniskenttä, kuntokeskus ja allasbaari. Jotta trooppinen loma eristäytynyt tuntuu, Matkailu ja vapaa-aika Osa-aikaiset välittäjät tarjoavat Sheraton Vistana Villages.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten uima-allas, Kuntosali (käytettävissä), Vammaiset, Hissi, Leikkikenttä, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(5.0 mailia), Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Ostoskeskus (3.0 mailia), Lähipalvelut (6.0 mailia), Golf (lähistöllä), Päivittäistavarakauppa
Lentokenttä
Orlando / MCO 16 Miles / 26 KM

Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 2546 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.