Photo of Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Oasis Club Pueblo Quinta
Photo of Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Oasis Club Pueblo Quinta
Photo of Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Oasis Club Pueblo Quinta
Photo of Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Oasis Club Pueblo Quinta
Photo of Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Oasis Club Pueblo Quinta

Osoite: Avda. Garcia Lorca, nro 8, Urbanizacion Pueblo la Quinta, vaihe II, Benalmadena-Costa, 29630 Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Oasis Club Pueblo Quinta


Uusin lomaomisteinen tuote varmasti takaa perinteitä! Murtoluku on uusi tapa omistaa loma-aika (aikaosuudet). Joka vuosi sinulle annetaan tietty määrä murto-osia, joita voit käyttää missä tahansa haluamallasi yrityksen salkussa. Sen sijaan, että sama keinona vuosittain, kokeile kaikkia heitä löytämään suosikkisi. Tällainen joustavuus ei ollut aiemmin kuulunut, ellei vaihtoyhtiöitä käytetä. Kun vuokraoikeuden omistusoikeus päättyy, omaisuus myydään ja sinä olet niiden joukossa. Diamond Resortsin omistajuus tarkoittaa, että jakaumapisteitäsi voi käyttää useissa heidän valikoimissaan. Tämä lomakeskus on vain yksi niistä!

Diamond Resorts Murtoluku Royal Oasis Club Pueblo Quinta Costa del Solissa, Espanjassa on saumaton sekoitus vanhoja ja uusia. Perinteinen pueblo-tyylinen arkkitehtuuri vie sinut takaisin ajoissa, kun modernit mukavuudet ja tapaamiset takaavat miellyttävimmän lomasi.

Yhden ja kahden makuuhuoneen yksiköt ovat kauniisti kalustettuja, ja ne tarjoavat mukavan mukavuuden Osakeomistus vieraita. Jokaisessa huoneessa on parivuode tai parivuode, lämmitys ja ilmastointi, täydellinen keittiö, oleskelualue vuodesohvalla, taulu-tv satelliittikanavilla, DVD-soitin ja iPod-telakka sekä hyvin varustettu kylpyhuone hiustenkuivaajalla. Päivitetyissä huoneissa on lämmitetty pyyheteline, jossa on parveke ja patio, joka sopii täydellisesti auringonlaskuun.

Lisäksi Diamond Resorts Fractionalissa on paljon tekemistä Royal Oasis Clubissa Pueblo Quintassä. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät suosittelevat virkistävää uppoaa ihastuttavassa ulkouima-altaassa, jossa on vehreät puutarhanäkymät Välimerelle. Aktiivinen tennistä, golfia tai vaellusta koskeva peli olisi yhtä ihanaa. Voit rentoutua kuntosalilla, saunalla ja kylpyläkompleksilla, ruokailla ravintolassa, baarissa ja lounge-tilassa, jossa voi nauttia takeaway-palvelusta tai seurustella klubitalossa. Internet-yhteys on käytettävissä kaikkialla. Ei ole pulaa mukavuuksista iso pakopaikka.

Ostaminen Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Oasis Club Pueblo Quinta aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Diamond Resorts Murtoluku Omistus Royal Oasis Club Pueblo Quinta ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Diamond Resortsin murtoluvulla Royal Oasis Club Pueblo Quinta -myyjillä, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Diamond Resortsin myyminen ja jälleenmyynti Murtolukuomistus Royal Oasis Club Pueblo Quinta

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja osa-aikaista jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus Diamond Resortsin murtoluvun myydyistä Royal Oasis Club -myymälöistä Pueblo Quinta -ominaisuudella. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Diamond Resortsin murtoluvulla Royal Oasis Club Pueblo Quinta.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resortsin murtoluvun käyttäminen Royal Oasis Club Pueblo Quinta voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.