Kuva Diamond Resorts: n murtolukuista Balkan Jewel
Kuva Diamond Resorts: n murtolukuista Balkan Jewel
Kuva Diamond Resorts: n murtolukuista Balkan Jewel
Kuva Diamond Resorts: n murtolukuista Balkan Jewel
Kuva Diamond Resorts: n murtolukuista Balkan Jewel

Osoite: Alue Betolovoto 2760, Razlog, Bulgaria
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.balkanjewel.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokralle Diamond Resorts Murtoluku Omistus Balkan Jewel


Uusin lomaomisteinen tuote varmasti takaa perinteitä! Murtoluku on uusi tapa omistaa loma-aika (aikaosuudet). Joka vuosi sinulle annetaan tietty määrä murto-osia, joita voit käyttää missä tahansa haluamallasi yrityksen salkussa. Sen sijaan, että sama keinona vuosittain, kokeile kaikkia heitä löytämään suosikkisi. Tällainen joustavuus ei ollut aiemmin kuulunut, ellei vaihtoyhtiöitä käytetä. Kun vuokraoikeuden omistusoikeus päättyy, omaisuus myydään ja sinä olet niiden joukossa. Diamond Resortsin omistajuus tarkoittaa, että jakaumapisteitäsi voi käyttää useissa heidän valikoimissaan. Tämä lomakeskus on vain yksi niistä!

Lähellä upeita Pirin, Rila ja Rhodopes-vuoristoalueita, Diamond Resorts Fractional Balkan Jewel -rakennuksessa, Razlog-laaksossa, Bulgariassa ei ole mitään henkeäsalpaavaa. Mutta ihmiset eivät vain tule tänne näkemyksiin. Tämä majoitus korottaa aktiivista lomaa ja kohtelee vieraita helposti Itä-Euroopan parhaat hiihtorinteet. Siinä on myös näkymät Pirinin golfkentälle, ja se on täydellinen harrastajille, jotka haluavat vallata uuden golfhaasteen. Loputtomia mahdollisuuksia kalastukseen, ratsastukseen, patikointiin, maastopyöräilyyn, koskenlaskuun ja lumilautailuun ovat myös saatavilla.

Lomakeskuksen suuri seikkailuhengitys on vain outoja, sillä sen tilavat ja täydelliset huoneistot tarjoavat Osakeomistus. Matkailu ja vapaa-aika Aikaosuudet välittäjät löytää nämä majoitukset täydellinen paikka lepoa ja rentoutumista jälkeen tärkeä päivä ulos. Jokainen tarjoaa mukavuutta mukavuuksia, kuten lämmitys, Wi-Fi-yhteys, vuodesohva, kaapeli-TV, osittain varustettu keittiö ja täysin varustettu kylpyhuone tai suihku. Lisäksi Diamond Resorts Fractional -hotellin huoneissa on aulabaari ja ravintola, kuntokeskus ja kylpylä, hiihtomahdollisuudet ja ilmainen bussikuljetus hiihtohissiin ja golfkentälle, lasten leikkipaikka, sisätilojen pelihuone ja lämmitetty uima-allas. Allas ja poreallas. Kaikki yleiset alueet ovat myös pyörätuolilla.

Diamond Resortsin murtolukuomainen Balkan Jewel Facilities

Yksikkötyöt
Tallelokero: In-Room
Lomakeskus
Uima-allas ulkona: Kyllä, Autonvuokraus, Pesulapalvelut, Päivittäistavarakauppa, Internetin käyttömahdollisuus julkisissa tiloissa (lisämaksusta): Langaton Internet-yhteys Pääsy, leikkikenttä, lastenhoito
Lähellä olevat palvelut
Safari, Laskettelu, metsästys, kalastus, ratsastus, helikopteri / lentokone sightseeing, golf, lumilauta oppituntia, pyöräily
Lentokenttä
Sofia (175km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai 17: 00

Ostaminen Diamond Resorts Murtoluku Omistus Balkan Jewel aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Diamond Resorts Murtoluku Omistus Balkanin Jewel ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Diamond Resortsin murtolukuomme Balkan Jewelin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Diamond Resortsin murtolukijoiden omistuksessa Balkan Jewel

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja osa-aikaista jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus Diamond Resortsin murto-omaisuuden myynnistä Balkanin Jewel -ominaisuudella. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiokanavilla sekä verkkomainonnassa myytäessä aikaosuuksia Diamond Resortsin murtolukukannella Balkan Jewel.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resortsin murtoluvun käyttäminen Balkan Jewel voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.