Kuva Holiday Club Are
Kuva Holiday Club Are
Kuva Holiday Club Are
Kuva Holiday Club Are
Kuva Holiday Club Are
Lisätietoja: 01787 881111

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Holiday Club Are


Ruotsia ei ole perinteisesti tunnettu meistä britit kuin hiihtokohde, mutta se on paljon meidän haitaksi. Anna naapureidesi suihkuttaa ranskalaisten lomakohteiden liioitteluun, kun taas me siunaamme Areen hiihtokeskuksen ainutlaatuisiin kokemuksiin. Skandinaavinen kulttuuri on hyvin trendikäs juuri nyt ja voimme nähdä, miksi: ylelliset villakuorot, kylmä-kastike paikalliset ja suosiota saunaa, Matkailu ja vapaa-aika osa-aikaiset välittäjät tietävät, että Ruotsissa he ovat todella tuntemattomia viettää talvilomaa.

A osa-aikaisen Holiday Club Are on erinomainen viileämpiä kuukausia varten, kun katsellen raakaa valkoista lunta ja lentäen alas nopeudella ovat ne aktiviteetit, joiden kanssa haluat täyttää päivät. Niille, jotka mieluummin viettävät aikaa sisätiloissa tai haluavat vain lomaa kaikista adrenaliinista, ympäristöystävälliset mökit on varustettu taulu-tv: llä ja Playstation 3: lla. Pyöristää päivän vierailemalla läheiseen SaunaWorldiin, kylpylään, jossa on kuusi erilaista saunaa ja jääsauna sekä kahdeksan altaat, vesiliukumäki, keilailualue, minigolf ja lastenkerho. Kanssa niin paljon menossa sinulla on ehkä käydä Holiday Club on jokaisen mahdollisen mahdollisuuden - ja olet varmasti haluavat!

Holiday Club ovat tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Takka - Yksikkö (joissakin yksiköissä), Keittiö (joissakin yksiköissä, Ei mitään / Osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivausrumpu yksikköä),
Lomakeskus
Veneily, Lastenhoito, Lastenallas, Maastohiihto, Laskettelu, Kuntosali, Kalastus, Pelihuone, Järvi, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, ), Tennis, Vesihiihto, Poreallas, Tuulen surffaus,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Golf (8.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (5.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Hiihtokoulu (lähistöllä)
Lentokenttä
Ostersund - (59 mailia - 94 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Holiday Club on osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Holiday Club ovat ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Holiday Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Holiday Club Areissa

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja aikaosuuksien jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus Holiday Club Are -myynnin myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Holiday Club Arein kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Holiday Club Aren voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.