Valokuva Club La Costa lomapisteistä
Valokuva Club La Costa lomapisteistä
Valokuva Club La Costa lomapisteistä
Valokuva Club La Costa lomapisteistä
Valokuva Club La Costa lomapisteistä
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clublacosta.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Club La Costa Vacation Pisteissä


Club La Costa -lomakeskuspisteiden jälleenmyyjänä ja parhaana kumppanina Matkailu ja vapaa-aika On ilo tarjota mahdollisuus jälleenmyydä CLC-pisteitä. Tämä loma-järjestelmä tarjoaa jäsenille pääsyn Club La Costan valikoimaan ylellisiä lomakohteita paikoissa, jotka vaihtelevat Skotlanti, Tenerife Ja Orlando Florida. Jäsenillä on myös mahdollisuus vaihtaa pisteitä, jotka antavat jäsenille pääsyn tuhansille lomakohteille ympäri maailmaa.

Club La Costa Vacation Points -jäsenet voivat siirtää pisteitä edellisiltä tai seuraavilta vuosilta, jos he haluavat suunnitella pidemmän loma-ajan. Jos jäsenet haluavat, he voivat jopa tarjota pisteitä perheenjäsenille ja ystäville, joiden avulla he voivat nauttia Club La Costan monipalkinnon saaneista kokemuksista.

Kuten ylellisistä lomakohteista odotetaan, erilaisia ​​aktiviteetteja löytyy Club La Costan lomakohteista talviurheilusta ja retkeilystä Itävalta Lounging rannalla tai altaan sisään Espanja. Tarjolla on myös lapsen klubeja, jotka tarjoavat vanhemmille mahdollisuuden olla jonkin aikaa itselleen. Kuten odotettaisiin, Club La Costin edustajat ovat aina innokkaita auttamaan, onko se järjestettäessä matkaa tai edes lomalla, joten loma-klubin jäseniä ei tule koskaan arvailla.

Ostaminen Club La Costa lomapisteiden aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Club La Costa Vacation Points ennen ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club La Costa Vacation Points -palvelun kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään uudelleen Club La Costa Vacation Points -pisteissä

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja osa-aikaista jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus myynnistä Club La Costa Vacation Points -ominaisuuksiin. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Club La Costan lomapisteillä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club La Costa -palapisteitä voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.