Kuva Westgate Lakes Resort
Kuva Westgate Lakes Resort
Kuva Westgate Lakes Resort
Kuva Westgate Lakes Resort
Kuva Westgate Lakes Resort

Osoite: 10000 Turkki Lake Road, Orlando, FL 32819, Florida, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.westgateresorts.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Westgate Lakes Resort and Spa


Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät ovat ylpeitä esittelemään ihanteellisella paikalla sijaitseva trooppinen paratiisi Westgate Lakes Resort aurinkoisella Orlandossa. Fantastic timeshare resort, se löytyy lähellä Sea World, Disney, Universal Studios ja kaikki vesipuistot, joten siellä on aina paljon nähdä ja tehdä! Lomakeskus on itsessään isännöi monia suunniteltuja toimintoja, kuten omistajan aamiaiset, uima-altaan grillit, viikoittaisen tenniskerhon, urheilukenttiä sekä kaikki seitsemän lämmitettyä ulkouima-allasta. Koska tämä ei riitä, vieraat voivat hyödyntää erinomaista Serenity Spa -hotellia, jonka avulla he voivat viettää mukanaan monenlaisia ​​hoitoja ja hoitoja.

Nauti Westgate Lakes Resortin rauhallisista näkymistä järvelle, kun aurinkoa ajetaan tai lyhyen ajomatkan päässä yhdestä monista lähellä olevista rannoista. Kestää jonkin aikaa sinulle ja teidän merkittävälle muulle, kun lapsilla on loputtomasti hauskaa Kids 'Clubissa, joka ruokkii kahdesta kahteentoista vuotiaaksi. Hanki pizza toimitetaan päivän jälkeen yhdessä ympäröivästä huvipuistosta. lomaosakkeen Tällä suosittu lomakeskus tarjoaa aina sinulle jokaisen loma-tarpeesi ja antaa sinulle upean paikan jäädä seuraavan Floridan tauon aikana.

Westgate Lakes Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, videonauhuri tai DVD
Lomakeskus
Lemmikkieläimet sallittuja, Leikkikenttä, Ravintola, Purjehdus / Vuokraus, Lemmikkieläimet sallittu, Lemmikkieläimet sallittu, Lemmikkieläimet sallittu, Baari / bankettitilat, Lastenhoitopalvelu, Baari / Sauna tai höyrysauna, Uima-allas ulkona, Tennis, Pyörätuoliystävällinen, Poreallas Kylpylä tai poreallas
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo, Viihde - Live, Golf, Uima-allas - Sisäuima, Vesihiihto
Lentokenttä
Orlando / MCO8 Miles / 13 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostaminen Westgate Lakes Resort aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Westgate Lakes Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Westgate Lakes Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Westgate Lakes Resortissa

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja osa-aikaista jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus myynnistä Westgate Lakes Resort -ominaisuudella. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Westgate Lakes Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Westgate Lakes Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luotettavuustiliä hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.