Kuva Karma Royal Palms
Kuva Karma Royal Palms
Kuva Karma Royal Palms
Kuva Karma Royal Palms
Kuva Karma Royal Palms

Osoite: Benaulim Beach Road, Salcete
Casvaddo, Benaulim
Goa, 404 716, INDIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.royalresorts.com.au

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Royal Goan Beach Club-Royal Palmsissa


Rauhallinen, luonnonkaunis ja ylellinen, Karma Royal Palms Goa on virkistävä tauko Intiasta liittyvästä kaaoksesta ja värin räjähdyksestä. Tässä Etelä-perusta, yksityisyys, eleganssi ja hiljaisuus merkitse teidän osa-aikaisen loma. Lush maisemapuutarhat omaksavat siirtomaa-tyyppiset huoneistot ja sviitit. Jokainen lähes kahdeksankymmentäkahdeksan ilmastoitua majoitusta tarjoaa rauhoittavia neutraaleja sävyjä sielottavilla Intian aksentteilla, jotka tarjoavat lämpöä ja mukavuutta. Se rauhoittaa pehmeällä sängyllä, kylpyhuoneella, keittokomero, TV, Wi-Fi ja patio. Päivitetyt huoneet lisäävät erillisen makuuhuoneen ja rönsyilevän oleskelutilan, joka sopii erinomaisesti perheille ja suurille ystävyysryhmille.

Vielä rentoutumiseen, Matkailu ja vapaa-aika aikaosuudet välittäjät suosittelevat houkuttelemalla Ayurvedic-hierontoja kylpylässä. Uima-allas, jossa kannella on keinona, on erinomainen paikka rentoutua. Älä myöskään häiritse hienoa ruokailua tyylikkäässä Benaulim Brasserie -ravintolassa, jolla voit kokea Goan- ja Intian-ruokia. Urheilu on runsaasti klubitalossa, ja ulkokenttä sopii erinomaisesti sulkapalloihin, krikettiin ja lentopalloon. Paikan päällä on myös leikkikenttä, kuntosali ja lähikauppa. Karma Royal Palms on vain viidentoista minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Myös vesiurheilu, dolphin-katselu matkat, viehättävät museot, mausteen viljelmät ja vesiputouksia ovat myös lähellä.

Karma Royal Palms Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Lastenallas, Kuntosali, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Kampaaja, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
(5.0), Golf (5.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (4.0 mailia), Vesihiihto (16.0 mailia), Surffaus (16.0 mailia),
Lentokenttä
Dabolim - (14 mailia - 22 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaa Karma Royal Palmsin osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Karma Royal Palms ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Karma Royal Palmsin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Karma Royal Palmsissa

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja aikaosuuksien jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus Karma Royal Palms -ominaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainos pyrittäessä myymään aikaosuutta Karma Royal Palmsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Karma Royal Palms voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.