Kuva Panaretis Royal Coral Bay Resort
Kuva Panaretis Royal Coral Bay Resort
Kuva Panaretis Royal Coral Bay Resort
Kuva Panaretis Royal Coral Bay Resort
Kuva Panaretis Royal Coral Bay Resort

Osoite: Panaretin Royal Coral Bay Resort, 1 Keratidiou -katu, Coral Bay, Paphos, Kypros
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.royalcoralbay.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Panaretin Royal Coral Bay Resortissa


Paeta Paphos, Kypros, Lomakohteiden usein huomiotta jättämä kohde osa-aikaisen Panaretin Royal Coral Bayn lomakeskuksessa. Sinut tervetulleeksi tyylikkääseen huoneistoon, jossa on kaikki mitä tarvitset rentouttavan loman. Muutaman askeleen vie sinut pienelle, mutta turvalliselle ja upealle Välimeren rannalle. Monimutkainen näköala merelle ja upeat merinäkymät. Tämä lomakeskus on saavuttanut oikean tasapainon nykyaikaisen ja perinteisen suunnittelun välillä, ja tilat ovat kaikki mitä voit odottaa, kuten koko spa, kuntosali, lasten leikkipaikka sekä sisä- ja ulkouima-altaat.

Lomakeskuksessa on myös valikoima ruokailumahdollisuuksia, itsepalveluperiaatteesta aina osallistavaksi. Aamiainen tarjoillaan buffet-tyyliin, ja lounaalla ja illallisella on tarjoilupöytäpalvelu. Kaikki ateriat valmistetaan juuri valmistelluilla paikallisilla ainesosilla, valikko muuttuu joka ilta (lukuunottamatta viikoittaista grilli-iltaa), ja tarjotut tarjoilut tarjoavat useimpia makuja - ainakin yhden tarjouksen ollessa paikallinen ruokalaji, joten voit kokeilla aitoa kyproslaista ruokaa. Jos haluat syödä ja todella uppoutua paikalliseen kulttuuriin, löydät paljon baareja ja ravintoloita lähellä. varten osa-aikaisen Joka tarjoaa fantastisen arvon ja monipuolisuuden, Matkailu ja vapaa-aika Suosittelee harkitsemaan Panaretin Royal Coral Bayä.

Ostaa Panaretis Royal Coral Bay Resortin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Panaretis Royal Coral Bay Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Panaretis Royal Coral Bay Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Panaretis Royal Coral Bay Resortissa

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja osa-aikaista jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus myynnistä Panaretis Royal Coral Bay Resort -ominaisuus. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuutta Panaretis Royal Coral Bay Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Panaretis Royal Coral Bay Resortia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.