Valokuva Ona Jardines Paraisol
Valokuva Ona Jardines Paraisol
Valokuva Ona Jardines Paraisol
Valokuva Ona Jardines Paraisol
Valokuva Ona Jardines Paraisol

Osoite: Residencial Paraisol, Calle Ciutat de Reus Numero 19, 43840 Salou, Tarragona, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clubladorada.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Ona Jardines Paraisol


Ona Jardines Paraisol, joka on osa Onagrupin loma-salkkua, on paras osoite mitä tahansa matkustajaa voi tutustua Tarragonan, Espanjan antelias ihmeisiin. Keskeisellä paikalla sijaitseva lomakeskus vie sinut tähän vilkkaaseen, dynaamiseen ja poreilevaan satamakaupunkiin.

Vain kymmenen minuutin päässä Port Aventurasta vieraat pääsevät helposti ravintoloita, yöelämää, huvipuistoja ja paljon muuta. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät erityisesti kannustaa sinua sukellamaan syvälle paikalliseen ruoka kohtaus, joka ei ole mitään hienoa fantastinen! Sitten täytä päivänne ihastuttavalla auringon ja meren rannalla läheisillä kultaisilla rannoilla ja kauniilla katalonialaisilla Salou-lomakohteilla. Suoraan sanottuna, siellä on niin paljon nähtävää ja tekemistä, että muutaman päivän oleskelu voi helposti muuttua viikkoja ja kuukausia väärennetyn loma intoa.

Onneksi mukavuutta ja mukavuutta runsaasti äskettäin uusittu yhden ja kahden makuuhuoneen osa-aikaisen yksiköiden Ona Jardines Paraisol. Näissä täysin varustelluissa huoneistoissa on ilmastointi, satelliitti-tv ja musiikkilaitteet, täydellinen keittiö, kylpyhuone ja parveke. Saatavilla on myös perhehuoneita ja yhteisiä alueita sekä maksullinen Internet-palvelu, ulkouima-allas, jossa vesiputous ja diat, Välimeren puutarhat, leikkipaikka ja lippupalvelut ja retkimyynti. Kaikki nämä tapaamiset yhdistyvät yhdessä luomaan täydellinen koti kun uskomaton loma.

Ona Jardines Paraisol Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Leikkikenttä, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Casino (31.0 mailia), Harjoitteluvälineet (2.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (5.0 mailia) , Tennis (2.0 mailia), Vesiurheilu (lähistöllä), Surffaus (Läheiset),
Lentokenttä
Barcelona - (71 mailia - 114 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Ona Jardines Paraisol aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Ona Jardines Paraisol ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Ona Jardines Paraisolin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Ona Jardines Paraisolissa

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja osa-aikaista jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus Sellan Jardines Paraisol -ominaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Ona Jardines Paraisolin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Ona Jardines Paraisolia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.