Kuva Marriotts Club Son Antem
Kuva Marriotts Club Son Antem
Kuva Marriotts Club Son Antem
Kuva Marriotts Club Son Antem
Kuva Marriotts Club Son Antem

Osoite: Ctra MA 19, Salida 20, 07620 Llucmajor, Baleaarit, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vacationclub.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Marriott's Club Son Antemissa


Jos osa-aikaisen olet etsimässä on keinona, joka tarjoaa todellisen paeta täynnä Välimeren ilmapiiri sitten Matkailu ja vapaa-aika Ryhmä on ylpeä esittelemään Marriott's Club Son Antem Mallorcalla, Espanja. Tämä lomakeskuksen hiekkaranta vie sinut yksityiseen, 680-hehtaarin rantaparatiisiin, joka räjähtää luonnon kauneutta. Täällä voit tehdä niin paljon tai vähän kuin haluat. Voit työskennellä vauhdilla kahdella lähellä kahdeksantoista reikäisellä golfkentällä, rentoutua jonkin lomakeskuksen kolmen uimahallin ympärillä, saada lentopallo- tai koripallojoukkue yhdessä hyödyntämään paikan päällä sijaitsevista toreista tai jopa hyödyntää erilaisia ​​kesävesiurheilulajeja tällaisilla tiloilla lyhyen ajomatkan päässä. Vaihtoehtoisesti vieraat voivat tutustua Mallorcan rikas kulttuuriperintöön vierailemalla lähellä museoita tai käymällä yhdessä monista paikallisista ravintoloista.

Löydät kaiken mitä tarvitset a osa-aikaisen tässä; täysin varusteltu keittiö ja kodinhoitohuone ovat käytettävissänne sekä nopea internetyhteys, jotta voit pitää yhteyttä kaikkiin läheisiisi, joilla ei ole onnea liittyä sinuun. Rentoudu kuumapäivän loputtua poreallasillasi tai houkuttele itseäsi vieraaseen kylpylään. Tee itseäsi täydellinen pakopaikka Marriott's Club Son Antemin kanssa.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
Hopea 1-6, 9-11, 45-50
Kulta 12-13, 16-20, 24-26, 32-40
Kultainen loma 1-8, 21-23, 27-28, 41-44, 51-52
Platina 14-15, 29-34

Ostaminen Marriotts Club Son Antem aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriotts Club Son Antem ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Marriotts Club Son Antemin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynti Marriotts Club Son Antemissa

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja osa-aikaista jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus Marriotts Club Son Antemin omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Marriotts Club Son Antemin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Marriotts Club Son Antem -tapahtumia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.