Kuva Marriotts Phuket Beach Club
Kuva Marriotts Phuket Beach Club
Kuva Marriotts Phuket Beach Club
Kuva Marriotts Phuket Beach Club
Kuva Marriotts Phuket Beach Club

Osoite: Marriottin Phuket Beach Club, Moo 3, Mai Khao, Thalangin alue, Phuket, Thaimaa
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vacationclub.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Marriott's Phuket Beach Club


Ladonta valaistuilla palmuilla rennossa ja syrjäisessä osassa Thaimaa, Marriott's Phuket Beach Club huokuu hiljaisuutta ja rauhaa, joten se on unelmapaikka rentoutua. Turmeltumattomat rannat ulottuvat mailia, ja lähin naapurisi on viaton Andamaninmeri. Huomio yksityiskohtiin, ainutlaatuisen thaimaalaisen ylellisyyden korotukset ja henkilökohtainen palvelu ovat tämän hiljaisen mutta elinvoimaisen lomaosakäynän käyntikortit. Sinulla on täysi ja rajoittamaton pääsy JW Marriott Phuket Resort -hotellin mukavuuksiin ja mukavuuksiin sekä tunnustettu Mandara Spa, joka antaa sinulle pääsyn todella virkistävään hemmottelukokemukseen.

Marriott's Phuket Beach Club on uskomattoman hyvin pyöristetty osa-aikaisen Keinona, joka ei pelkästään paeta jokapäiväisestä elämästä vaan myös mahdollisuudesta oppia uusia asioita - kokeile käsiasi Thaimaan Ginjan keittokurssilla, oppi Batik-kangasmaalaus, trapetsi, etsi salsa-tanssia ja sitten rentoudu auringonlaskun aikaan Joogalla tai Pilatesilla. Nauti valikoima kulinaarisia herkkuja yli kymmenestä ravintolasta, joista jokaisella on oma erityinen kierre. Matkailu ja vapaa-aika Suosittelemme tätä harvinaista mahdollisuutta tutustua Thaimaan jännitteisiin, mysteeriin ja seikkailuihin, ennen kuin se saa kiinni.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
Hopea N / A
Kulta 21-38
Kultainen loma N / A
Platina 1-20, 39-50
Platinum Plus 27-35

Ostokset Marriotts Phuket Beach Club aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriotts Phuket Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Marriotts Phuket Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Marriotts Phuket Beach Clubissa

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja aikaosuuksien jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus myymästä Marriotts Phuket Beach Club -materiaalia. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Marriotts Phuket Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Marriotts Phuket Beach Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.