Kuva Marriotts Aruba Ocean Clubista
Kuva Marriotts Aruba Ocean Clubista
Kuva Marriotts Aruba Ocean Clubista
Kuva Marriotts Aruba Ocean Clubista
Kuva Marriotts Aruba Ocean Clubista

Osoite: Marriott's Aruba Ocean Club, LG Smith Blvd 99, Palm, Eagle Beach, Aruba
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vacationclub.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokraamalla Marriott's Aruba Ocean Clubissa


Matkustaa Palm Beachin, Aruban, viehättäviin näkymiin ja eläväiseen bluesiin, josta löydät osa-aikaisen Marriottin Aruba Ocean Clubilla. Kristallinkirkas merivesi toivottaa sinut tervetulleeksi tähän rannalla olevaan kiinteistöön, joka koostuu pehmeistä, merenranta-aiheisista huoneista sekä yhden ja kahden makuuhuoneen huviloista, jotka voivat nukkua jopa kahdeksalle. Lumoava lomakohde, huomaat, että saaren elämäntapa on yksi rentoutumisesta, ja kauniin huoneiston sisällä olevat tilat ovat suunnattu kodinomaisen ilmapiirin luomiseen.

Tämä trooppinen paratiisi on kaiken käsillä, jotta vieraat kokevat todella rentouttavan viikon tai kahteen, kuten uima-altaan ja Mandara Spa -alueen, jossa voit nauttia signature-hieronnasta tai hoidosta.

Paikan päällä oleviin ravintoloihin kuuluu Atari, joka sijaitsee rannalla ja pöydät hiekassa, ja siellä tarjoillaan tuoreita paikallisia ruokia. Saatavana on myös Champion Sports Bar, jossa on pubi-ilmapiiri ja ruoka sekä öinen viihde. Läheisiin paikallisiin palveluihin kuuluu verovapaa ostos ja monet ravintolat ja baarit, puhumattakaan runsaista mahdollisuuksista osallistua erilaisiin vesiurheiluun upealla Karibian valtamerellä. Aikaosakkeille, jotka ovat alueen todellinen jalokivi, Matkailu ja vapaa-aika Suosittelemme harkitsemaan Marriott's Aruba Ocean Club.

Ostot Marriotts Aruba Ocean Clubin aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Marriotts Aruba Ocean Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Marriotts Aruba Ocean Clubiin, miksi et kokeile vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti osoitteessa Marriotts Aruba Ocean Club

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus arabian Ocean Club -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksiä myydä aikaosakkeita Marriotts Aruba Ocean Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Käyttämällä Marriottsia Aruba Ocean Club voi olla tietoinen siitä, että he ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.