Kuva Fortina Spa Vacation Resort
Kuva Fortina Spa Vacation Resort
Kuva Fortina Spa Vacation Resort
Kuva Fortina Spa Vacation Resort
Kuva Fortina Spa Vacation Resort

Osoite: Fortina Spa Resort Malta, Tigne Seafront, Tas-Sliema, SLM 15, Malta
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.fortinasparesort.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokraamalla Fortina Spa Vacation Resortissa


Ota itsesi seitsemänteen taivaaseen osa-aikaisen Fortina Spa Resortissa lähellä Slieman keskustaa, Malta. Voit ylellisestä ylellisyydestänne ottaa henkeäsalpaavat näkymät lähikaupungista Valettasta sekä sinisen valtameren näköalan yli ja jos haluat viettää aikaa itse kaupungissa, tämä yksityinen lomakeskus on vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä lautasta. Joka puolessa tunnissa. Puolihoito-palvelut ovat mukana, mutta päivitykset ovat tervetulleita, ja lomakeskuksessa on korkeintaan kahdeksan ravintolaa, jotka tarjoavat laajan valikoiman ruokia: japanilaiset, thaimaalaiset, maltalaiset, italialaiset, buffet ja paljon muuta - kaikki erityiset ruokavalion vaatimukset täyttyvät täysin varten.

Näet nimekkeen vihjeen; Fortina Spa Resort on keskittynyt terveelliseen ympäristöön positiivisuutta ja rentoutumista varten, jossa on kolme täyttä kylpylää ja huoneen spa-tilat. Nauti aamua höyrysuihku ennen uima-altaalle tai merelle suuntautumista, sitten ottaa iltapäivän matka johonkin porealtaassa, höyrysaunassa, talassoterapiassa tai vyöhyketerapuistossa, ja aloita se kokonaan hemmottelupalstalla salongissa. Matkailu ja vapaa-aika Ovat ylpeitä voidessamme esitellä osa-aikaisen Tässä ylellisessä ympäri vuoden.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
sininen 1-8, 47-48
Valkoinen 9-17, 44-46
Vaaleanpunainen 6-23, 40-43, 51-52
punainen 24-39

Fortina Spa Lomakeskus Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Poreallas, Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), Sisäuima-allas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (Läheiset), Casino (2.0 mailia), Golf (4.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (2.0 mailia), Leikkikenttä (lähistöllä), Sukellus ), Vesihiihto (lähistöllä), tuulen surffaus (lähietäisyydellä),
Lentokenttä
Malta - (10 mailia - 16 km)
Tarkista sisään / ulos
Maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai

Ostaminen Fortina Spa Vacation Resort aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Fortina Spa Vacation Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Fortina Spa Vacation Resortiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Fortina Spa Vacation Resortissa

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja osa-aikaista jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus Fortina Spa Vacation Resortin myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia Fortina Spa Vacation Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Fortina Spa Vacation Resort voi olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.