Kuva Costa San Antonio, Malta
Kuva Costa San Antonio, Malta
Kuva Costa San Antonio, Malta
Kuva Costa San Antonio, Malta
Kuva Costa San Antonio, Malta

Osoite: Tourist Street, Bugibba, SPB 06, Malta
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.dbhotelsresorts.com/dbsanantonio/

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Costa San Antonio, Malta


lomaosakkeen Costa San Antonio tarjoaa viehättävyyttä, upeaa vastinetta rahalle ja erinomaiset tilat, kaikki viehättävässä Qawran ympäristössä, Malta. Lomakeskuksessa on lähes kolmesataa huonetta, joista kuusikymmentä on perhekeskeistä, joista kahdeksan on suuria sviittejä, joista yksi on suuri presidenttisviitti. Todella välimerellinen kokemus, lomasi lomallasi koostuu niin rentouttavasta kuin pienestä tai halvasta - voit viettää päivänne auringonpaisteessa ulkouima-altaalla ja syödä lukuisissa upeissa paikan päällä sijaitsevissa ravintoloissa tai sinä Voi pitää aktiivisena huipputason kuntokeskuksen, retkiä paikalliselle alueelle ja runsaasti ostoksia lähellä!

Lähde Vallettan varrella runsaaseen kulttuuriin, perinne ja historiaan - et todellakaan ole tylsistyneitä henkeäsalpaavista näkemyksistä, jotka saivat sinut tälle retkelle. Jos ranta on enemmän sinun, rannalla on vain muutaman minuutin päässä lomakeskuksesta, joten et ole koskaan kaukana auringosta, merestä ja hiekasta. varten osa-aikaisen toivottavasti sinun ei tarvitse lähteä, Matkailu ja vapaa-aika suosittelee harkitsemaan Costa San Antonioa.

Lomakeskus on all-inclusive vanhojen ja jälleenmyyntien jäsenille - johon kuuluu aamiainen, lounas, ilta-ateria ja juomat (virvoitusjuomat / viini / olut).

Kausitiedot Viikkonumero (t)
säännöllinen 1-8, 47-50
keskikokoinen 9-15, 44-46
Korkea 16-23, 51-53
Premium Peak 24-39

Costa San Antonio, Malta Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (Jotkut yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Lasten uima-allas, Kokoustilat, Kuntosali, Pelihuone, Terveyskeskus, Hissi, Livenviihde, Lääketieteelliset laitteet, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Sukellus, Snackbaari, Sisä- / ulkotila), Puhelin, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat uimarannat, Golf (6.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ostoskeskus (lähietäisyydellä), Vesihiihto (lähietäisyydet), Surffaus,
Lentokenttä
Malta International - (13 mailia - 20 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai, tiistai

Ostaminen Costa San Antonio, Malta aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Costa San Antonio, Malta ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Costa San Antonio, Maltan kanssa miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Costa San Antonossa, Maltalla

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja aikaosuuksien jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus Costa San Antonio, Maltan omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Costa San Antonion Maltan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Costa San Antonio, Malta voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.