Kuva Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Kuva Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Kuva Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Kuva Pestana Alvor Praia Luxury Collection
Kuva Pestana Alvor Praia Luxury Collection

Osoite: Pestana Alvor Praia, Praia dos Tres Irmaos, 8501-904, Portimao, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pestanavacationclub.com/index.php/en/alg-resorts-en/luxury-collection-algarve-en

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokralle Pestana Alvor Praia Luxury Collection


Det Pestana Luxury Collection on valikoima yksiö, yksi makuuhuone ja kaksi makuuhuonetta osa-aikaisen asuntoja. Nämä tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen korkealaatuisille jäsenille. Omistajat voivat paeta omalle yksityiselle retriitinsä, joka tarjoaa mukavuutta ja nautintoa. Jäsenet tulevat tervetulleiksi ystävälliseen, henkilökohtaiseen palveluun, jossa kaikki tarpeesi ovat mukana.

Pestana Alvor Praia -hotellin alueella sijaitsevat Alvor Luxury Collection -huoneistot sijaitsevat aivan upealla Tres Irmaos -rannalla, josta pääsee helposti rantaravintoloihin ja kultaiseen hiekkaan. Hotellissa on sisäuima-allas, ulkouima-allas, kuntokeskus, kuntosali, turkkilainen sauna, sauna, Parturi-kampaamot, wellness-keskus hoitohuoneella ja kaksi ravintolaa ja baaria. Pestana Alto Golf on 1km päässä golfin harrastajille ja tenniskeskukselle 2-säätilastoilla ja 7-saviurilla.

Puutarhahuoneistot ovat myös osa Alvor Praian luksuskokoelmaa ja niillä on samat standardit, mutta ne sijaitsevat hotellin toisessa päässä (hotellin oikealla puolella, jos olet merelle päin), josta on upea merinäköala ja näkymät kauniille puutarha-alueelle.

Ostaminen Pestana Alvor Praia Luxury Collection aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pestana Alvor Praia Luxury Collection ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Pestana Alvor Praia Luxury Collection -mallin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Pestana Alvor Praia Luxury -kokoelmassa

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja aikaosuuksien jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus myynnistä Pestana Alvor Praia Luxury Collection -ominaisuudelle. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Pestana Alvor Praia Luxury -kokoelmalla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pestana Alvor Praia Luxury Collectionia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin summiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.