Kuva Glenmorista The Gleneagles Hotelssa
Kuva Glenmorista The Gleneagles Hotelssa
Kuva Glenmorista The Gleneagles Hotelssa
Kuva Glenmorista The Gleneagles Hotelssa
Kuva Glenmorista The Gleneagles Hotelssa

Osoite: The Gleneagles Hotel, Auchterarder, Perthshire, Skotlanti, PH3 1NF
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.gleneagles.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Glenmor at Gleneaglesissa


Yhdistämällä oma tilasi ja mukavuuden ikioma luksus kotiisi ja voit nauttia kaikista golf-, vapaa-, ruokailu- ja avaruustilojen, joita Gleneagles-hotellin asiakkailla on käytettävissään.

Luksushuoneissa on kaksi, kolme ja neljä makuuhuonetta, jotka sijaitsevat pienen lochanin ja kylävihreän ympärillä. Yhteensä 53-koteja on viimeistelty ylellisiksi standardiksi Glenmor-kylässä, joka sijaitsee 850-alueen Gleneagles-kiinteistössä. Amanda Rosa on kansainvälisesti tunnettu suunnittelija, joka sisältää kaikki modernit kodinkoneet ja design-sisustus sekä upeat näkymät kauniiseen maaseutuun.

Glenmorin omistajan ainutlaatuiset edut ovat Gleneaglesin hotellimajoituksen ja tilojen lisäksi myös 5-tähti-concierge-palvelu, ilmainen pääsy The Health Clubiin ja sen vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin sekä Tryst Cafe Barin omistajien eksklusiivisiin tapahtumiin .

Lehdet säilyvät koko vuoden ajan omistautuneella henkilökunnalla, mikä varmistaa, että lomasi on yhtä kaunis kuin ensimmäinen päivä. Kaikissa huoneissa on upeat avoimet ruokailutilat, joissa on graniitti-valmiit keittiöt, joissa kaikissa on modernit laitteet, avara aulatilat ja hemmottelevat kylpyhuoneet. Myös avokätisesti kokoisia terasseja.

Glenmorin ostaminen The Gleneagles -hotellin aikaosuuksilla

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Glenmor The Gleneagles -hotellissa ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Glenmorin kanssa The Gleneagles -hotellissa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Glenmorissa The Gleneagles -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Glenmorin myymisestä The Gleneagles Hotel -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Glenmorin kanssa The Gleneagles -hotellissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Glenmorin käyttäminen The Gleneagles -hotellissa voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.