Kuva yrityksestä Tree Tops at Pocono Mountain Villas, Exploria Resorts
Kuva yrityksestä Tree Tops at Pocono Mountain Villas, Exploria Resorts
Kuva yrityksestä Tree Tops at Pocono Mountain Villas, Exploria Resorts
Kuva yrityksestä Tree Tops at Pocono Mountain Villas, Exploria Resorts
Kuva yrityksestä Tree Tops at Pocono Mountain Villas, Exploria Resorts

Osoite: 2157 River Road, East Stroudsburg, PA 18302, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.exploriaresorts.com

Haluatko myydä ja vuokrata kiinteistöjä Tree Tops at Pocono Mountain Villas by Exploria Resorts? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Matka vuorille odottaa omistajia, jotka valitsevat Pocono Mountain Villasin puupinnat heidän lomapaikkansa. Aseta Poconosiin osa-aikaisen Resort tarjoaa lämpimän ja kodikkaan paeta jokapäiväisestä seuraavaan lomallesi. Niin paljon tekemistä koko vuoden ajan, mikään muu Pocono-lomakeskus ei tarjoa niin paljon lisäosia. Tarjoaa ystävällistä palvelua, viihtyisää majoitusta, jossa on pitkä luettelo mukavuuksista ja alueen nähtävyyksistä.

Villas at Tree Tops sijaitsee Bushkillissä, Pennsylvaniassa. Ympäröivät upeat näkymät golfkentälle ja odottavat sinua Pocono-vuorten metsäisellä vetäytymisellä, jossa on monia toimintoja, kuten: läheisyys Philadelphian ja New Yorkin kaupunkien vilskeeseen; Delaware Water Gapin kansallinen virkistysalue; Crossings-myymälän ostokset; NASCAR-kilpa; museot; eläinten tilat; lumi letku ja hiihto. Nämä ovat vain muutamia vaihtoehtoja sinulle, joten tämä on kannustava ympärivuotinen lomakohde.

Kausitiedot
Matala keski- Korkea
16-Mar-2019 - 04-May-2019 09-Mar-2019 - 16-Mar-2019 05-Jan-2019 on 09-Mar-2019
  04-May-2019 25-May-2019 25-May-2019 - 05-Oct-2019
  05-Oct-2019 - 21-Dec-2019 21-Dec-2019 - 31-Dec-2019

Explorian lomakohteissa sijaitsevien Pocono Mountain Villasin puupalat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Kokolattiamatto (jotkut yksiköt), Takka - Yksikkö (jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / Kuivausrumpu (jotkut yksiköt),
Lomakeskus
Lasten uima-allas, konferenssitilat, kuntosali, Pelihuone, golf (käytettävissä olevat laitteet), terveysklubi, ratsastus, järvi, pesula, elävää viihdettä, leikkikenttä, ravintola, sauna, snackbaari, uima-allas (sisä / ulkona), Tennis (käytettävissä olevat laitteet), poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (5.0 mailia), Veneily (lähistöllä), Laskettelu (3.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Lääketieteellinen asema (8.0 mailia)
Lentokenttä
Allentown - (45 mailia - 72 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, lauantai, sunnuntai

Tree Topsin ostaminen Pocono Mountain Villasissa, Exploria Resortsin aikaosakkeella

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rentoudu Tree Topit Pocono Mountain Villasissa Exploria Resortsissa ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän tähtäimen investoinnin Tree Topsilla Pocono Mountain Villagessa, Exploria Resortsissa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Exploria Resortsin Pocono Mountain Villasin myynti ja jälleenmyynti Tree Topsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus puiden latvojen myynnistä Pocono Mountain Villas by Exploria Resorts -omistuksessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita Tree Topsilla Exploria Resortsin Pocono Mountain Villasissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Explorian Pocono Mountain Villasin puiden yläosien käyttäminen Resorts voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.