Kuva yrityksestä Wyndham Residences at Sunningdale Village
Kuva yrityksestä Wyndham Residences at Sunningdale Village
Kuva yrityksestä Wyndham Residences at Sunningdale Village
Kuva yrityksestä Wyndham Residences at Sunningdale Village
Kuva yrityksestä Wyndham Residences at Sunningdale Village

Osoite: Calle San Miguel, 38639 Oasis del Sur, Santa Cruz de Tenerife, Teneriffa, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clublacosta.com

Kiinnostaako Wyndham Residences at Sunningdale Village myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Toinen Wyndhamin kruunun jalokivi, Wyndham Residences at Sunningdale Village on sekä virkistävä että rentouttava lomakohde vaativille. osa-aikaisen or Osakeomistus ostaja. Sijaitsee jännittävällä saarella Tenerife, Espanja, tämä lomakeskus sopii ihanteellisesti kaikille - etsitpä vain lomaa uima-altaan äärellä tai tutustuessasi upeisiin ympäröiviin alueisiin.

Käy Los Abrigos, viehättävä kalastajakylä, joka on uskomaton kalaravintoloita; Playa de las Americas, jossa ei ole juhlimisen mahdollisuuksia; Tai jopa Tieden kansallispuisto tunnetulla kuunmaisemallaan.

Jos olet kotiihminen myös lomalla, lomakeskus tarjoaa paljon lomakohteen viihdettä, jonka järjestää sen oma Team Marina. Suuressa ulkouima-altaassa on oma välipalabaari uima-altaan aterioita varten, ja lapset voivat nauttia täysin hoidetusta lastenkerhosta ja lastenaltaasta. Osta elintarvikkeita paikan päällä olevasta kaupasta ja valmista kulinaarisia herkkuja keittiössäsi ja nauti parvekkeeltasi La Gomeran ylle avautuvista näkymistä ateriessasi mukavasti. Kaikkeen mitä voit toivoa osa-aikaisen or Osakeomistus ja enemmän, Matkailu ja vapaa-aika lahjoittaa jälleenmyyntiin Wyndham Residences Sunningdale Villagessa.

Wyndham Residences Sunningdale Village Facilitiesissa

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Ruokakauppa, Live-viihde, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (7.0 mailia), Veneily (9.0 mailia), Casino (7.0 mailia), Harjoitusvälineet (lähellä), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Ratsastus (2.0 mailia) (7.0 mailia), Tennis (Läheiset), Vesi Hiihto (4.0 mailia), Tuuli Surfing (3.0 mailia),
Lentokenttä
Reina Sofia - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Wyndham Residencesin ostaminen Sunningdale Villagen aikaosuuksista

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Wyndham Residences Sunningdale Villagesta ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Wyndham Residencesiin Sunningdale Villagessa, miksi et kokeilisi vuokrausta ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Wyndham Residencesissä Sunningdale Villagessa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Wyndham Residencesin myynnistä Sunningdale Villagen kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessään myymään aikaosuuksia Wyndham Residencesin kanssa Sunningdale Villagessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Wyndham Residencesin käyttäminen Sunningdale Villagessa voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.