Kuva yrityksestä Worldmark Indio
Kuva yrityksestä Worldmark Indio
Kuva yrityksestä Worldmark Indio
Kuva yrityksestä Worldmark Indio
Kuva yrityksestä Worldmark Indio

Osoite: 42-151 Worldmark Way, Indio, CA 92203, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.worldmarktheclub.com

Kiinnostaako Worldmark Indion myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


WorldMark Indio Kaliforniassa Yhdysvalloissa on synonyymi perheen hauskanpitoon. Ympärivuotinen auringonpaiste, sensaatiomaiset vesiominaisuudet ja keskeinen sijainti Coachella-laaksossa varmistavat, että jokaiselle löytyy jotakin. Lomakeskus on Terra Lagon golfklubin vieressä ja lähellä Indion keskustaa, Fantasy Springs Resort Casinoa ja Palm Springs Aerial Tramwayä.

Worldmark Indion aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Worldmark Indio ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Worldmark Indioon, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Worldmark Indiossa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Worldmark Indio -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Worldmark Indion kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Worldmark Indion käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.