Valokuva: Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa
Valokuva: Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa
Valokuva: Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa
Valokuva: Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa
Valokuva: Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa

Osoite: Labrelotte Bay, PL 1504, Castries, Saint Lucia, Karibia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.windjammer-landing.com

Kiinnostaako Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Windjammer Landing Villa Beach Resort sijaitsee Karibianmerellä, 60 hehtaarin kokoisella Saint Lucian luoteisrannikolla Labrelotte Bayssä. Se on toisin kuin mikään muu kohde, ja se tarjoaa eksklusiivisen pääsyn 64,000 XNUMX neliöjalkaa jauhemaiseen valkoiseen hiekkaan ja vertaansa vailla olevat näkymät ympäröivään trooppiseen maisemaan. Upeassa saariretriitissä on syrjäisiä huviloita, ylellisiä mukavuuksia, ystävällinen lucianlainen vieraanvaraisuus sekä viehättävän Välimeren kylän kauneus ja viehätys.

St. Luciassa sijaitseva Windjammer Landing Villa Beach Resort on ensiluokkainen all-inclusive-lomakeskus, joka ylittää vieraiden tarpeet. Kukkulan rinteessä sijaitseva lomakeskus on ihanteellinen perheille, häämatkalaisille tai pariskunnille. Tarjolla on tilavaa majoitusta, kimaltelevia uima-altaita, erilaisia ​​moottoriurheilulajeja ja maailmanluokan ruokailuelämyksiä. Lapset voivat nauttia pizzajuhlista, kookoskeilailusta, tanssitunneista ja muusta. Varaa kylpylähoito, juhli erityistä tilaisuutta tai vain rentoudu heidän vedessä riippumatoissa.

Kun saavut, huomaat pian, miksi monet haluavat omistaa osan ylellisestä St. Lucianin lomakeskuksestamme. Kuvittele itsesi palaavan vuodesta toiseen leikkimään kirkkaan sinisissä Karibian vesissä tai rakentamaan hiekkalinnoja lasten kanssa jauhemaiselle valkoiselle hiekalle. Ryhdy asiantuntijaksi sukeltajaksi tai ehkä vain rentoutumisen taiteen asiantuntijaksi. Ottaa yhteyttä Travel & Leisure -ryhmä ottaa selvää osa-aikaisen lomaomistus yhdessä Karibian parhaista yksityisasuntoklubeista.

Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa -palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, veneily, lastenhoito, lastenallas, konferenssitilat, kalastus, ruokakauppa, pesula, elävää viihdettä, lääkäripalvelut, leikkipaikka, ravintola, sukellus, ostoskeskus, snackbaari, kylpylä, uima-allas, tennis , Vesihiihtoa, tuulen surffausta,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort (1.0 mailia), Fitness Club (3.0 mailia), Ratsastus (1.0 mailia), Racquetball (3.0 mailia), Sauna (1.0 mailia), Whirlpool / Poreallas (1.0 mailia),
Lentokenttä
Vigie - (5 mailia - 8 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantai, sunnuntai

Windjammer Landing Villa Beach Resort & Span aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Windjammer Landing Villa Beach Resort & Span kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Windjammer Landing Villa Beach Resort & Spa -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla ylimmillä kanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Windjammer Landing Villa Beach Resort & Span kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Windjammer Landing Villa Beach Resort & Span käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnointitilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.