Kuva WimPen Sueno Azul
Kuva WimPen Sueno Azul
Kuva WimPen Sueno Azul
Kuva WimPen Sueno Azul
Kuva WimPen Sueno Azul
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä WimPen Sueno Azul? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Espanjaksi, 'Sueno' tarkoittaa "unta", ja tämä sana varmasti tarttuu Wimpen Sueno Azul -hotellin ilmapiiriin Teneriffalla Espanjassa. Part of Wimpen Resorts, tämä kylä-tyylinen majoitus tarjoaa sinulle parhaan Los Gigantes ja Playa de las Americas. Se on erinomainen paikka perhelomille, koska jokainen on hauskaa. Mahdollisuudet rantaan ja järvenrannan rentoutumiseen ovat runsaat. Lomakeskus on myös lähellä Callao Salvajea, jossa on runsaasti baareja, ravintoloita, supermarketteja ja kauppoja. Cabaret-viihde ja diskot ovat myös ympärillä.

Kuitenkin, Matkailu ja vapaa-aika Osa-aikaiset välittäjät uskovat, että lisää entisestään kauniissa bungalowissasi. Jokainen on tilava ja kiehtova, jossa on kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, täydellinen kuudelle perheelle. Pehmustetut huoneet ovat ilmastoituja, ja niissä on mukavia mukavuuksia, kuten ilmastointi, oleskelutila, satelliitti-tv, täydellinen keittiö ja Wi-Fi.

Majoitussi suurimman hyve on patio, jossa on grilli, ruokailutila, puutarha ja aurinkotuoleja. Se on paras paikka ihastuttavalle aamiaiselle tai sosiaaliselle illalle, jossa keskustellaan teidän monista iloista osa-aikaisen loma. Ja perheille lapsille ystävälliset tilat ovat lukuisia Wimpen Sueno Azulissa. Kylpytynnyri, leikkipaikka, lastenhoitopalvelut ja vauvansänky ovat käytettävissä. Hotellissa on myös uima-allas ja allasbaari sekä ravintola.

WimPen Sueno Azul Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas Lasten uima-allas Leikkikenttä Puhelin Autovuokraamo Snackbaari
Lähellä olevat palvelut
Vesihiihto (7.0 km) Purjelautailu (7.0 km) Sukellus (lähistöllä) Veneily (7.0 km) Kalastus (1.0 mailia) Golf (4.0 mailia) Tennis (lähistöllä) Ratsastus (10.0 km) Liikuntavarustus (lähistöllä) Kasino (7.0 km) Elävä viihde (lähistöllä) Ruokakauppa (lähistöllä) Kampaamo (lähistöllä) Lääketieteellinen palvelu (lähistöllä) Ravintola (lähistöllä) Ostokset (lähistöllä)
Lentokenttä
Reina Sofia - 16.0 mailia / 25.0 km
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Ostaminen WimPen Sueno Azul aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa WimPen Sueno Azul ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen WimPen Sueno Azulin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynti WimPen Sueno Azulissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus WimPen Sueno Azul -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia WimPen Sueno Azulilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä WimPen Sueno Azulia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.