Kuva White Sands Resort Club
Kuva White Sands Resort Club
Kuva White Sands Resort Club
Kuva White Sands Resort Club
Kuva White Sands Resort Club
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä White Sands Resort Clubissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa White Sands Resort Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

White Sands Resort Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Pesula, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (lähistöllä), Veneily (1.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Pelihuone (lähistöllä), Golf (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (5.0 mailia), Live-viihde (lähistöllä), Lääketieteelliset palvelut ( 1.0 mailia, ravintola (lähistöllä), sukellus (1.0 mailia), tennis (1.0 mailia), vesihiihto (1.0 mailia), purjelautailu (1.0 mailia),
Lentokenttä
Southwest Florida International - (37 mailia - 59 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotona kotokokemuksesta White Sands Resort Clubissa

Kun ostat lomaosakkeita kiinteistöissä, kuten White Sands Resort Club, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa White Sands Resort Club ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta White Sands Resort Clubin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti White Sands Resort Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus White Sands Resort Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia White Sands Resort Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia White Sands Resort Clubin käyttö voi olla turvallinen tietäessä, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.