Kuva White Sands Beach Club
Kuva White Sands Beach Club
Kuva White Sands Beach Club
Kuva White Sands Beach Club
Kuva White Sands Beach Club

Osoite: Via Ronda ZH3, Es Mercadal, Arenal d'en Castell, Menorca, 07740, Balearic Islands, Spain
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: hiltongrandvacations.com/en/resorts-and-destinations/europe-and-uk/spain/white-sands-beach-club

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myynnissä olevia ja vuokrattavia kiinteistöjä White Sands Beach Clubissa


Halcyon - keidas usein sivuutetulla alueella Espanja-Matkailu ja vapaa-aika On ylpeä voidessaan tarjota osa-aikaisen White Sands Beach Clubin jälleenmyyntiin Menorca. Hiljaisimmista Baleaarien saarista löydät täältä parit, perheet, ryhmät tai yksinmatkailijat, jotka jatkavat parhaiten pidettyä salaisuutta. Astu sisään viehättävästä, avokätisesti kootusta huoneistasi, avaa terassin ovet ja näe näkymä suoraan lomaesitteestä Arenal d'en Castellin lahdelle. Tämä rinteellä sijaitseva lomakeskus - joka ei ehkä sovi niille, joilla on muita esteettömyysvaatimuksia - tarjoaa pääsyn omalle eristäytyneelle rannalle, jos haluat rentoutua ääniin merelle tai käydä snorklaamalla löytääksesi valtavan valikoiman kaloja sekä lähistöllä kahvila-baari kevyitä virvokkeita varten.

If you're not one for cooking whilst on holiday, the resorts also offers you access to the highly rated on-site restaurant, with its wide and reasonably priced menu-all food prepared fresh, including the homemade desserts! Explore the unspoilt Menorca landscape by hiking well-marked trails along stunning coastal paths, and let the sweet scene of pinewood trees lull you into peace and relaxation. For all of this and more, try holiday ownership at White Sands Beach Club.

Ostaa White Sands Beach Clubin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata White Sands Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin White Sands Beach Club -yhtiössä, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin White Sands Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus White Sands Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta White Sands Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä White Sands Beach Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.