Kuva Westgate Park City Resort & Spa
Kuva Westgate Park City Resort & Spa
Kuva Westgate Park City Resort & Spa
Kuva Westgate Park City Resort & Spa
Kuva Westgate Park City Resort & Spa

Osoite: 3000 The Canyons Resort Drive, Park City, 840986552, 3000 The Canyons Resort Drive, PO Box 980460, Park City, UT 84098, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.westgateresorts.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokria Westgate Park City Resort and Spa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Paras hiihto Utahissa, USA, kasvattaa Westgate Park City Resort and Spa, kaunis osa-aikaisen lomakeskus sopii erinomaisesti hiihtäjille ja lomailijoille. Houkutteleva kokemus, tämä palkittu lomakeskus tarjoaa hiihtoa, hiihtoa ja rinteitä Aloha-hiihtomyymälän, hiihtopalvelun ja yli kolmella haastavalla laskettelurinteellä rinteillä aina aloittelijalta ammattitasolle.

Westgate Park City Resort ja Kylpyläpalvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, DVD tai VCR, takka
Lomakeskus
Lastenhoitopalvelu, Baari / Cocktail Lounge, Päivähoito, Tenniskenttä - Varustettu, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Lukkiutuminen, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna tai höyrysauna, Hiihto - Laskettelu, Uima-allas - , Tennis, pyörätuolilla, poreallas kylpylä tai poreallas
Lähellä olevat palvelut
Polkupyöräreitit, Vene Marina / Launching, Autonvuokraus, Viihde - Live, Kalastus, Golf, Ratsastus, Järvi, Hiihto - Cross Country
Lentokenttä
Salt Lake City / SLC38 Miles / 61 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, sunnuntai

Ostaminen Westgate Park City Resort ja Spa aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Westgate Park City Resort and Spa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Westgate Park City Resort and Spa -hotellin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Westgate Park City Resortissa ja Spa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Westgate Park City Resort and Spa -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewin ja satelliittitelevisioon kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Westgate Park City Resort and Spa -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Westgate Park City Resort and Spa -hotellia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.