Kuva Westgate Flamingo Bay Club
Kuva Westgate Flamingo Bay Club
Kuva Westgate Flamingo Bay Club
Kuva Westgate Flamingo Bay Club
Kuva Westgate Flamingo Bay Club

Osoite: 5625 West Flamingo Road, Las Vegas, NV 89103, Nevada, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.westgateresorts.com

Kiinnostaako vuokra-asunto Westgate Flamingo Bay Club? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Vuosittain loma Las Vegasissa, Nevadassa, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät ovat iloisia voidessani esitellä osa-aikaisen Westgate Flamingo Bay Resortissa. Kiinteistö on rakennettu lasten ja perheiden mielessä, joten voit viettää päivänne nauttien tästä lumoavasta kaupungista, mutta sinulla on vielä mahdollisuus rentoutua pitkän päivän päätteeksi. Siellä on myös ilmainen kuljetus kuuluisalle Las Vegas Stripille ja Freemont Street -kadulle!

Westgate Flamingo Bay Club Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, DVD tai VCR, takka
Lomakeskus
Lastenhoitopalvelu, Autonvuokraus, Kuntosali - Varustettu, Pesulapalvelu, Leikkikenttä, Uima-allas - Ulkouima-allas, Pyörätuoliystävällinen, Poreallas Kylpylä
Lähellä olevat palvelut
Baari / Cocktail Lounge, polkupyöräreitit, kasinopeli, päiväkoti, viihde - elää, kalastus, golf, ruokakauppa / sopivuus, ratsastus, järvi, Racquetball, ravintola, sauna tai höyrysauna, tennis
Lentokenttä
Las Vegas / LAS7 Miles / 11 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostaminen Westgate Flamingo Bay Clubin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Westgate Flamingo Bay Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Westgate Flamingo Bay Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Westgate Flamingo Bay Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Westgate Flamingo Bay Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Westgate Flamingo Bay Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Westgate Flamingo Bay Club voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luotettavuustiliä hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.