Kuva yrityksestä Viva Vacation Club Points
Kuva yrityksestä Viva Vacation Club Points
Kuva yrityksestä Viva Vacation Club Points
Kuva yrityksestä Viva Vacation Club Points
Kuva yrityksestä Viva Vacation Club Points

Osoite: Club Viva, Edificio PH Plaza 2000, Calle 50, Panama. Apartado 0816-01098, Panama
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: vivaresorts.club

Kiinnostaako Viva Vacation Clubin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


At Club viva, ymmärrä kuinka tärkeä osa-aikaisen lomat ovat, minkä vuoksi he ovat omistautuneet tarjoamaan jäsenilleen huolettomat ylelliset matkat.

Jäsenet voivat matkustaa maapallolla tyylikkäästi loputtomien mahdollisuuksien maailmassa, mikä antaa sinulle paremman lomaelämyksen. Jäsenet voivat halutessaan yöpyä eksoottisissa Viva-lomakohteissa tai matkustaa ympäri maailmaa. Tarjolla on myös lukuisia risteilyjä, lentoyhtiöitä, autonvuokraus- ja viihdevaihtoehtoja.

Jäsenedut alkavat henkilökohtaisesta palvelusta ja uskomattomista palveluista:

 • Henkilökohtainen sisään- ja uloskirjautuminen
 • Aikainen sisäänkirjautuminen ja myöhäinen uloskirjautuminen (saatavuuden mukaan)
 • Eksklusiiviset VIP-alueet vain jäsenille
 • Eksklusiivinen VIP-baari
 • VIP-oleskelutilat kaikissa buffet-ravintoloissa
 • Etuoikeutettu varausoikeus A-la-Carte-ravintoloihin
 • Huoneen rantapyyhkeet
 • Päivitetyt kylpytuotteet
 • Yksinomainen majoitus
 • Mukana Wi-Fi
 • Huoneen erityisiä mukavuuksia, kuten päivittäin täytetty ja täytettävä minibaari, tallelokero
 • Jäsenten alennukset useista kaupoista, retkistä, kylpylä- ja autovuokraamoista

Yli 5,000 lomakeskusta on saatavilla yli 100 maassa, jotka tarjoavat maailman matkustusvaihtoehtoja. Club Viva -jäsenyyden tarjoamista eduista ei ole kysymystä.

Viva-jäsenen vaihtoehdot ovat rajattomat! Lumihiihtele useita kuuluisia rinteitä, liity safariin Serengetin sydämen läpi, tutustu alaspäin, osallistu valofestivaaliin Disney Park -puistossa tai moniin upeisiin paikkoihin ja aktiviteetteihin ympäri maailmaa. Club Viva -jäsenyys on portaalisi maailmanlaajuiseen matkustamiseen.

Viva Vacation Club Points -aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Viva Vacation Club -pisteitä ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Viva Vacation Club Points -pisteillä, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Viva Vacation Club Pointsissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Viva Vacation Club Points -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Viva Vacation Club -pisteillä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Viva Vacation Club -pisteiden käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.