Kuva Viva Vacation Clubista Viva Wyndham Vallartassa
Kuva Viva Vacation Clubista Viva Wyndham Vallartassa
Kuva Viva Vacation Clubista Viva Wyndham Vallartassa
Kuva Viva Vacation Clubista Viva Wyndham Vallartassa
Kuva Viva Vacation Clubista Viva Wyndham Vallartassa

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vivaresorts.com

Kiinnostaako Viva Wyndham Vallartan Viva Vacation Clubin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Viva Vacation Club Viva Wyndham Vallartassa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Viva Vacation Club Viva Wyndham Vallarta Facilitiesissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ranta, Veneily, Lastenhoito, Lastenallas, Kokoustilat, Kuntoiluvälineet, Pelihuone, Kampaaja, Pesula, Live-viihdettä, Terveydenhoitopalvelut, Leikkikenttäalue, Ravintola, Sauna, Sukellus, Ostosalue, Snackbaari, Uima-allas, Tennis , Poreallas/Poreallas, Purjelautailu,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Golf (2.0 mailia),, *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Puerto Vallarta International - (20 mailia - 32 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantai, tiistai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Viva Vacation Clubissa Viva Wyndham Vallartassa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Viva Vacation Clubista Viva Wyndham Vallartassa, sinulle taataan vuosittainen pääsy. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Viva Vacation Club Viva Wyndham Vallartasta ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Viva Wyndham Vallartan Viva Vacation Clubiin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Viva Vacation Clubilla Viva Wyndham Vallartassa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Viva Vacation Clubin myynnistä Viva Wyndham Vallarta -kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Viva Vacation Clubin kanssa Viva Wyndham Vallartassa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Viva Vacation Clubin käyttäminen Viva Wyndham Vallartassa voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.