Kuva yrityksestä Vistamar Apartments, Burgau
Kuva yrityksestä Vistamar Apartments, Burgau
Kuva yrityksestä Vistamar Apartments, Burgau
Kuva yrityksestä Vistamar Apartments, Burgau
Kuva yrityksestä Vistamar Apartments, Burgau

Osoite: Rua da Fortaleza 12, 8650-111, Vila do Bispo, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Vistamar Apartments, Burgau? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Vistamar Burgau. Lagos. Portu Holiday home antaa sinulle mahdollisuuden omistaa osa-aikaisen majoitus lähellä Burgaun rantaa. Saatavilla on sekä parveke että terassi.

Luz Beach Surf Spot on 4.5 km:n päässä ja O Mundo Das Bonecas 10 km:n päässä lomakeskuksesta. Se sijaitsee 6 km:n päässä Budensin keskustasta. Ruokaa ja juomaa tarjoileva Esquina Restaurante on 50 metrin päässä. Vistamar Burgau. Lagos. Portu Holiday home sijaitsee Luz Beachin läheisyydessä.

Huoneissa on monikanavainen televisio, mikroaaltouuni ja kirjoituspöytä, ja kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja ja pyyhkeet. Tässä huoneistossa on keittiö, jossa on suihku ja bidee. Käytettävissä on 1 kylpyhuone.

Keittiössä on astianpesukone, kahvin- ja teenkeitin sekä liesi. Portimaon lentoasema on 20 km:n päässä majoituspaikasta.

Ostan Vistamar Apartmentsin, Burgaun aikaosuuden

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Vistamar Apartments, Burgau ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Vistamar Apartments, Burgau, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Vistamar Apartmentsissa, Burgaussa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Vistamar Apartments, Burgau -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Vistamar Apartmentsin kanssa, Burgau.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Vistamar Apartmentsia, Burgau voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.