Kuva Vista del Lago
Kuva Vista del Lago
Kuva Vista del Lago
Kuva Vista del Lago
Kuva Vista del Lago

Osoite: 8687 W Irlo Bronson Memorial Hwy, Suite 100 Kissimmee, Florida, 34747, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vistadellago.net

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrata Vista del Lago? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Sinulla on mahdollisuus viettää 2 viikkoa Floridan auringossa, joka sijaitsee vain 5 minuutin päässä Mickey Mouse: n etupäässä. Olemme taloudellisesti järkeviä (meillä ei ole minkäänlaisia ​​lainoja). Yhdistys, joka omistaa maanpinnan irrotettavan omaisuuden, joka sijaitsee yhdellä tasolla ja vain 3-portaat, joilla pääset käsiksi ja joilla on oma puutarha-alue. Olemme ryhmä samantapaisia ​​ihmisiä, jotka omistavat tämän vain yhden kiinteistön ja ovat olleet toiminnassa 18 vuotta, ja yhdistys on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka kyntää kaikki tilaukset takaisin vuotuisiin juokseviin menoihin. Yhdistys on tällä hetkellä yli GBP10,000: n talletettuna valmiusrahastoon, jotta se voi vastata hätäkuluihin tarpeen mukaan.

Meillä on alhainen GBP174: n ylläpitokorvaus viikossa ja pidämme vuosittain pienemmät korotukset - se on nostanut 15 -vuodet nousta GBP150: stä nykyiseen GBP174: ään viikossa. Ei ole piilotettuja maksuja, jotka kattavat kaikki tämän viikoittaisen maksun kattamat kulut, lukuun ottamatta kuluja, jotka koskevat matkustasi sivustoon, carhire-kustannuksia ja omia henkilökohtaisia ​​kuluja viihdettä ja ruokaa / juomia.

Omaisuus on suojatulla aidatulla alueella, joka sijaitsee Floridan keskustassa, ja pääsee molemmille rannikoille 60 - 70 minuutin etäisyydellä. Sen palvelevat 3in kansainväliset lentokentät Orlandossa, Sanfordissa ja Tampassa, ja ne ovat käytettävissä 45- ja 65-minuuttien välillä.

Paikka, jolla kiinteistö sijaitsee, on 3-altaat (lämmitetty talvella) ja porealtaat, tennis- ja yökerho tuomioistuimet, kalastusvene, biljardi ja biljardipöytät, kuntosali, lasten leikkipaikka, ilmainen internetyhteys, kirjakirjasto ja pelejä ja yhteisöjärjestöä.

Ominaisuus on ilmastoitu ja siinä on 3-kahden hengen makuuhuonetta, joissa on vaatekaapit ja säilytysyksiköt, 2-kylpyhuoneet, täysin varustettu keittiö, ruokailutila, oleskelualue ja Florida-huone (jossa voit istua ulkona seinien ympäröimänä pitää siedä hyönteisiä). Siinä on ilmainen internetyhteys, paikallinen televisio, radio ja sekä CD- että DVD-soittimet.

Joka vuosi sinulle toimitetaan täydellinen tili siitä, mihin kaikki rahat käytettiin, ja sinulle annetaan mahdollisuus ehdottaa tulevia menoja koskevia eriä vain muiden omistajien kanssa ja sinä äänestät, kun enemmistöäänet toteutetaan. Sinua kehotetaan käymään majoituspaikassa etukäteen, jos olet Floridassa.

Ostaminen Vista del Lago aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Vista del Lago ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointi Vista del Lago miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Vista del Lago

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Vista del Lago -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa, jolla pyritään myymään aikaosuutta Vista del Lago -tapahtumassa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Vista del Lagoa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.