Kuva yrityksestä Villas Sol Hotel and Beach Resort
Kuva yrityksestä Villas Sol Hotel and Beach Resort
Kuva yrityksestä Villas Sol Hotel and Beach Resort
Kuva yrityksestä Villas Sol Hotel and Beach Resort
Kuva yrityksestä Villas Sol Hotel and Beach Resort

Osoite: Promotora La Costa, Playa Hermosa, Costa Rica,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.villassol.com

Oletko kiinnostunut Villas Sol -hotellin ja Beach Resortin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Costa Rica on synonyymi erinomaiselle kauneudelle, pitkille rannoille, jotka näyttävät venyvän päivinä, kevyesti huojuvat kämmenet ja kirkas sininen taivas. Jos tämä kuulostaa sellaiselta paikalta, joka kutsuu sinua lomalle, emme voi syyttää sinua!

Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuden välittäjät rakastavat Playa Hermosaa saaren rannikolla. On mahdollista nauttia melkein kaikista rannan aktiviteeteista, joita voit ajatella, uimisesta ja snorklauksesta kalastukseen. Niiden päivien aikana, jolloin sinusta tuntuu, että haluat tutkia, päästä veneeseen ja risteilyä aaltojen yläpuolelle, leijua auringon säteissä ja upota pinnan alla aina niin usein, että ihailet alla kirkkaasti värjättyä maailmaa. Se on kaikki saatavilla Villas Sol -hotellista ja Beach Resortista.

A osa-aikaisen Costa Ricassa on loistava tapa varmistaa, että pysyt aktiivisena, koska saari on tunnettu biologisesta monimuotoisuudestaan ​​ja uskomattomista maisemistaan. Jos olet renkaan rannalla, päätä tulivuorelle tai sisämaan sademetsään tutustuaksesi luontoon ja ekologiaan. Villas Sol Hotel & Beach Resort on täydellinen valinta, kun olet viettänyt kaiken energian ja haluat jäädä kylmän juoman eläkkeelle. All-inclusive-vaihtoehdolla löydät varmasti jotakin, joka kutittaa fancysi joka ilta yöpymisestäsi, ja näkymät ovat pois tästä maailmasta.

Villas Sol Hotel ja Beach Resort Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, veneily, lastenhoito, lastenallas, konferenssitilat, kalastus, elävää viihdettä, leikkikenttäalue, ravintola, sukellus (käytettävissä olevat laitteet), snackbaari, uima-allas, vesihiihto (käytettävissä olevat laitteet), tuuliturvallisuus (käytettävissä olevat laitteet) ,
Lähellä olevat palvelut
Pankkiautomaatti (6.0 mi), sukellus, purjelautailu, vesihiihto, golfkenttä (12.0 mi), Safari (50.0 mi)
Lentokenttä
Liberia International - (16 mailia - 25 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, sunnuntaina

Ostamalla Villas Sol -hotellin ja Beach Resort -käyttöoikeuden

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Villas Sol Hotel ja Beach Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Villas Sol -hotellissa ja Beach Resortissa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Villas Sol -hotellin ja Beach Resortin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villas Sol -hotellin ja Beach Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksiä myydä aikaosakkeita Villas Sol -hotellin ja Beach Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Villas Sol -hotellin ja Beach Resort -hotellin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.