Kuva Villas at Giants Ridge
Kuva Villas at Giants Ridge
Kuva Villas at Giants Ridge
Kuva Villas at Giants Ridge
Kuva Villas at Giants Ridge

Osoite: PO Box 350, Biwabik, MN, 55708, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.villasatgiantsridge.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Villas at Giants Ridge? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villat Giants Ridgessä kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Huvilat Giants Ridgein palveluissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Kokolattiamatto (kaikki yksiköt), Takka - Yksikkö (jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, Minikeittiö / täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone \ t / Kuivausrumpu (jotkut yksiköt),
Lomakeskus
Veneily, Kalastus (varuste), Vammaiset, Järvi, Pesula, Leikkikenttä, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (22.0 mailia), Casino (25.0 mailia), Kokoustilat (lähistöllä), Maastohiihto (lähellä), Laskettelu (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Päivittäistavarakauppa (5.0 mailia), Kampaamo (4.0 mailia) , Lähellä olevat viihdetapahtumat (Läheiset), Lääkäripalvelut (6.0 mailia), Ravintola (Läheiset), Ostoskeskus (Läheiset), Hiihtokoulu (lähietäisyydellä)
Lentokenttä
Duluth - (60 mailia - 96 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksen kotoa Villas at Giants Ridge

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Villas at Giants Ridge, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata huviloita Giants Ridgessä ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Villas at Giants Ridgen kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Villassa osoitteessa Giants Ridge

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus huviloiden myynnistä Giants Ridgen kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita huviloiden kanssa Giants Ridgen alueella.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Villojen käyttäminen Giants Ridgessä voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.