Kuva Villas del Mar Beach Club
Kuva Villas del Mar Beach Club
Kuva Villas del Mar Beach Club
Kuva Villas del Mar Beach Club
Kuva Villas del Mar Beach Club

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.crowneplaza.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Villas del Mar Beach Club? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villas del Marin ranta-klubi kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villas del Mar Beach Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Veneily, Kokoustilat, Kuntosali, Viihde, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lääkäripalvelut (lähistöllä), Laitesukellus (lähietäisyydet), Vesihiihto (lähietäisyydet), Tuulen surffaus (lähietäisyydet),
Lentokenttä
La Paz International - (9 mailia - 14 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotona kotoisasta kokemuksesta Villas del Mar Beach Clubissa

Kun ostat aikaosakkeita sellaisissa kohteissa kuin Villas del Mar Beach Club, olet taattu joka vuosi. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villas del Mar Beach Clubia ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Villas del Mar Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Villas del Mar Beach Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villas del Mar Beach Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta yrittäessä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Villas del Mar Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Villas del Mar Beach Club voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin rahoja talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.