Kuva Villas de Costa Dorada
Kuva Villas de Costa Dorada
Kuva Villas de Costa Dorada
Kuva Villas de Costa Dorada
Kuva Villas de Costa Dorada

Osoite: Emilio González 900, Isabela, PR, 662, USA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Villas de Costa Dorada? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villas de Costa Dorada kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villas de Costa Dorada Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin, Tennis, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (6.0 mailia), Kasino (20.0 mailia), Golf (12.0 mailia), Ruokakauppa (6.0 mailia), Parturi (1.0 mailia), Ratsastus (1.0 mailia), Terveyspalvelut (3.0 mailia) ), Sukellus (1.0 mailia), Ostosalue (3.0 mailia), Surfaus (lähistöllä),
Lentokenttä
Luis Munoz Marin - (80 mailia - 128 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Villas de Costa Doradassa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Villas de Costa Dorada, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villas de Costa Dorada ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Villas de Costa Doradan kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Villas de Costa Doradassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villas de Costa Doradan kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Villas de Costa Doradan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Villas de Costa Doradan käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsiinsä hallinnoimiensa luottamustilien talletuksissa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.