Kuva Villas Ajijic
Kuva Villas Ajijic
Kuva Villas Ajijic
Kuva Villas Ajijic
Kuva Villas Ajijic

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Villas Ajijicissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villas Ajijic kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villas Ajijic Palvelut

Yksikkötyöt
Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi),
Lomakeskus
Takka, Järvi, leikkipaikka, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (1.0 mailia), Golf (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastus (1.0 mailia), Pesula (lähistöllä) Lähellä), Ostoskeskus (Läheiset),
Lentokenttä
Guadalajara International - (19 mailia - 30 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodin kokemuksesta Villas Ajijicissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Villas Ajijic, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villas Ajijic ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Villas Ajijicin kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Villas Ajijicissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villas Ajijic -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Villas Ajijicin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Villas Ajijicilla voi olla turvallisia tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiinsä hallinnoimaan luottamustiliin talletetuilla varoilla FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.