Kuva Villaggio Turistico Plonerista
Kuva Villaggio Turistico Plonerista
Kuva Villaggio Turistico Plonerista
Kuva Villaggio Turistico Plonerista
Kuva Villaggio Turistico Plonerista

Osoite: Via Alemagna 1, Localita Carbonin
Dobbiaco, (BZ), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.ploner.net

Oletko kiinnostunut Villaggio Turistico Plonerissa myytävistä ja vuokraavista kohteista? Soita myyntitiimiimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villaggio Turistico Ploner kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villaggio Turistico Ploner Tilat

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Hiihto, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas (sisätiloissa), Poreallas / poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (9.0 mailia), Laskettelu (5.0 mailia), Kalastus (9.0 mailia), Pelihuone (1.0 mailia), Golf (9.0 mailia), Ruokakauppa (11.0 mailia), Kampaaja (4.0) kilometriä), terveysklubi (9.0 mailia), ratsastus (9.0 mailia), pesula (9.0 mailia), elävää viihdettä (1.0 mailia), terveyspalvelut (9.0 mailia), leikkikenttäalue (9.0 miles), Shopping Area (9.0 miles), Hiihtokoulu (9.0 mailia), Tennis (9.0 miles),
Lentokenttä
Venezia - (124 mailia - 199 km)
Tarkista sisään / ulos
Torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai, maanantai, tiistai ja keskiviikko

Nauti kotikokemuksesta Villaggio Turistico Plonerissa

Kun ostat aikaosuuksia Villaggio Turistico Plonerin kaltaisissa kiinteistöissä, saat taatusti vuosittain. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Villaggio Turistico Ploner ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet Villaggio Turistico Plonerin kanssa pitkän aikavälin sijoituksen, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Villaggio Turistico Plonerin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villaggio Turistico Ploner -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolähetykset huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Villaggio Turistico Plonerilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Villaggio Turistico Plonerin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.