Kuva Villaggio S Abba e Sa Pedra
Kuva Villaggio S Abba e Sa Pedra
Kuva Villaggio S Abba e Sa Pedra
Kuva Villaggio S Abba e Sa Pedra
Kuva Villaggio S Abba e Sa Pedra

Osoite: Via Sabina 2, Localita Baia Caddinas
Golfo Aranci, (SS), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.sabbaesapedra.it

Kiinnostaako vuokra-asunto Villaggio S Abba e Sa Pedra? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villaggio S Abba e Sa Pedra kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villaggio S Abba e Sa Pedra -hotellit

Yksikkötyöt
Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lastenallas, Kalastus, Ravintola, Sukellus, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (11.0 mailia), Ranta (Läheiset), Veneily (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Pesula (2.0 mailia), Live Entertainment (1.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (2.0 mailia) (Lähistöllä),
Lentokenttä
Olbia - (11 mailia - 17 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Villaggio S Abba e Sa Pedran kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Villaggio S Abba e Sa Pedra, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villaggio S Abba e Sa Pedra ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Villaggio S Abba e Sa Pedran kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Villaggio S Abba e Sa Pedrassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villaggio S Abba e Sa Pedran kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia Villaggio S Abba e Sa Pedran kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Villaggio S Abba e Sa Pedralla voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.