Kuva Villaggio l Olivara
Kuva Villaggio l Olivara
Kuva Villaggio l Olivara
Kuva Villaggio l Olivara
Kuva Villaggio l Olivara

Osoite: Localita Gasponi, Tropea, (VV), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.televacanze.com/

Kiinnostaako vuokra-asunto Villaggio l Olivara? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villaggio l Olivara kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villaggio l Olivara Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Lasten uima-allas, Pelihuone, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (2.0 mailia), Veneily (2.0 mailia), Kalastus (2.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (1.0 mailia), Ratsastus (2.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (1.0 mailia)
Lentokenttä
Lamezia Terme - (37 mailia - 59 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) torstai, lauantai, maanantai

Nauti Villaggio l Olivaran kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Villaggio l Olivara, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villaggio l Olivara ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Villaggio Olivaran kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Villaggio l Olivarassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villaggio l Olivaran kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewin ja satelliittitelevisioon kanavien yläosassa sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Villaggio l Olivaralla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Villaggio l Olivaraa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiinsä, FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.